Cena Taker-t akarja, miközben Nikki kioffolja a PG-t

018_sd_02282017rf_0381-574ad03bc0db725966feacbcba23e46f

Heves szópárbajjal indult a tegnapi esti SmackDown. Sok új dolgot nem hallottunk, inkább csak visszatérő sérelmeket. Miz szerint Cena sikereinek alapját nem a tehetségének, sokkal inkább a manipulációnak köszönheti.

A válasz hatásos volt: John úgy véli, hogy ha valóban olyan jó manipulátor lenne, mint azt Miz állítja: most nem ő, hanem The Undertaker állna vele szemben, és mivel ez nincs így, Cena egyelőre nem is akar túl nagy jelentőséget tulajdonítani Mizanin-nak, viszont figyelmeztette, hogy még egyszer ne keresztezze az útját. Maryse azonnal megvédte férje porba tiport becsületét, lepofozta Cena-t, aki nevetve közölte a Totál Dívával, hogy az imént élete legnagyobb hibáját követte el.. Megjelent Nikki, aminek láttán a heel duó megfutamodott, mindez viszont nem akadályozta meg abban a Fearless lányt, hogy Maryse tudtára adja: ha így kívánja a játszani a partit, ő válaszul össze fogja törni – amihez a hatás kedvéért betársította a ribanc jelzőt is.

Megkapjuk tehát a Mixed tag meccset a Mániára, Cena viszont valahol legbelül szomorú, hogy nem Taker lesz ellenfele a sportszórakoztatás legnagyobb eseményén. Mindazontál John és Nikki jövőhéten első ízben alkot majd csapatot a WWE ringjében, amikor is megküzdenek Ellsworth és Carmella párosával.

7 című bejegyzés “Cena Taker-t akarja, miközben Nikki kioffolja a PG-t” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Cena tökéletes helyen van most, elég karriert tett/tettetek vele már tönkre így is, legalább most visszavesznek belőle. Néhány év múlva döntsön rekordot, majd vonuljon szépen vissza, aki igazi wrestling fan, akárhogy is szereti Cenát, pótolni tudja majd a hiányát.

    Kedvelés

  2. Akárki ellen megnéztem volna Takert talán lehet utoljára már… Wyatt még1x, Styles, Owens stb, de akár még Cena ellen is. Cena ellen talán most ideje is lett volna mindkét veterán becsülettel távozhatott volna, erre egy felesleges mixed tag-team meccs amiből semelyikük nem erősödik, Bryan-Mizt totál feleslegesen építették max arra volt jó, hogy Miz normális karaktert kapjon, és Cena helyett képesek beáldozni Takert azért, hogy még egyszer megcsinálják Reignst vicc…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s