Elképesztő debütálás – Alberto El Patron az Impact Wrestling-ben

media_cf4fda20-8aec-11e5-b739-95f81cdc5bb7

Tegnap este került sor a TNA/Impact Wrestling legújabb Tapingjére, aminek keretein belül – az előzetes jelentéseknek megfelelően – debütált a WWE korábbi világbajnoka, a mexikói Alberto Del Rio (már El Patron).

Emberünk első körben kijelentette, hogy a szervezet világbajnoki övét akarja, mely Bobby Lashley dereka körül díszeleg. A Taping későbbi szakaszában sor került a két szupersztár közötti címmérkőzésre is, amit – az első jelentések szerint némiképp vitathatóan – Alberto nyert meg, elhódítva ezzel a bajnoki címet.

Az Alberto-val kapcsolatos jelentésekre támaszkodva azt is megtudtuk, hogy a mexikói full-time szerződést írt alá a szervezettel, valamint, hogy hatalmas push-ban részesülhet a folytatásban. Ennek volt az első lépcsőfoka az, hogy rögtön a debütálásán világbajnok vált belőle.

Kevésbé lényeges ugyanakkor megemlítendő, hogy Alberto-t Paige is elkísérte az Orlando-i Taping-re.

 

4 című bejegyzés “Elképesztő debütálás – Alberto El Patron az Impact Wrestling-ben” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Mikor az ember azt hinné, hogy nincs lejjebb szétszedik a Wolvest, Del Rio bajnok lesz, egyszerűen mindent túl él a TNA olyan a szervezet mint a csótány. 😀

    Kedvelés

  2. Mindenki menekül a tulajdonosváltás óta a TNA-ből (lásd Hardyk) erre megjelenik ott Del Rio. Pusholhatják egy jelenleg döglődő műsorban. Ha már váltani akart inkább ment volna Japánba, ha esetleg volt rá lehetősége. Hozzáteszem a kékek adásán el tudtam volna nézegetni a karakterét, de neki inkább Paige, a balhék meg a wellness szabálysértések kellettek.

    Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s