The Undertaker napokon belül visszatér

taker2-1488695023-800

Kérdés már csak az, hogy ki lesz az ellenfele a WrestleMania-n. A sztorivezetést figyelembe véve egyértelműnek tűnik, hogy a korábbi háromszoros világbajnok: Roman Reigns kerül abba a a kiváltságos helyzetbe, hogy megmérkőzhet a Fenoménnal a világ legnagyobb színpadán.

John Cena-t és AJ Styles-t kihúzhatjuk a potenciális ellenfelek listájáról, így Roman-en kívül már csak egyetlen személy maradt, aki miatt végül változhatnak a tervek. Ez a személy nem más, mint a WWE legelső Universal bajnoka: Finn Bálor. Kétségtelen, hogy Bálor-t szívesebben látná(n)k Taker-rel szemben, mint Roman-t, így akár ez is megtörténhet. Reigns-t sem lenne nehéz más irányba terelni, hisz a jelenleg folytatott viszálya Strowman-nel bőven tartalmaz annyi pluszt, hogy Mánia csatát fejlesszenek tovább belőle.

Ami a biztosnak tűnik az az, hogy Undertaker ma, de legkésőbb a holnap esti RAW-n visszatér – jelenti PWInsider. Amennyiben Roman lesz Taker ellenfele, úgy nagyon indokolt a ma esti FastLane megjelenés is a DeadMan-nek, hogy belerondítson Reigns és Strowman összecsapásába, abba a küzdelembe, mely jelen pillanatban számos kimenetellel végződhet.

Reigns, vagy Bálor? Hamarosan kiderül.

3 című bejegyzés “The Undertaker napokon belül visszatér” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Igazság szerint én egyik meccsre sem vagyok túlzottan kíváncsi.

  Roman turn-re jelenleg kicsit az esély, mivel minden face sérült, viszont Taker ellen csak így lenne értelme. Azzal, ha Taker beavatkozna a meccsbe, szigorúan véve ő indulna heel szerepből, ami egy elcseszett bookolás lenne. A másik a meccs kimenetele, mivel jó eséllyel Vince megveretné Takert, amivel Romant még jobban megutálnák (állítólag már Shane-nel is elverette volna). Ebből a legtöbbet úgy hozhatnák ki, hogy Roman az egyik legemlékezetesebb heel turnt produkálná a Mánián és valami csalással nyerne, de ezt úgysem lépik meg.

  Bálor eddig a main rosteren semmit nem mutatott, de hozzávágtak egy címet. Taker ellen megint kérdéses lenne a szerepe. Top face-nek szánják, de a WM-en Taker ellen kétlem, hogy elfogadnák face-nek. Ráadásul benne van a pakliban, hogy elveretnék vele Takert, ami kb ugyanúgy hazavágná a megítélését, mint ahogy anno Reings-el tették.

  Aminek én örülnék, ha a Braun vs Roman tovább menne a WM-ig (engem az utóbbi 2-3 hétben szórakoztatott), a Lesnar vs Goldbergből pedig Triple Threatet csinálnának Takerrel, de ez persze nem fog bekövetkezni.

  Bálor meg előbb dolgozzon kicsit a main rosteren. Akár betolhatnák a kopaszok mellé Klubozni, persze ez a top top top face státusza miatt megint nem fog megtörténni.

  Kedvelés

 2. Bálor majomkodása eddig nagyon nem győzött meg. Az eddigi is nagyon nagy push volt, amit kapott (még Romannál is), ez túl nagy lenne. A rosterből Undertaker Cenával érdemelték volna megy egymást, ellene is néztem volna meg szívesen, de ha ellene nem, akkor a Roman-turn miatt viszont igen szükséges lenne Reignsszel feudolni.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s