Universal Championship ütközet a RAW-n? – SPOILER

goldberg-1488789923-800

Tegnap este lezajlott a FastLane PPV, ami a RAW számára jelentette a végső állomást a WrestleMania előtt. Finoman szólva is megosztó gálát hozott össze a WWE, számos csata esetében, valósággal felrobbant az internet, mind hazai, mind külföldi platformokon.

Talány, hogy mi várható a ma esti RAW-n. Érkezhet Taker, Bálor, valamint Lesnar is. Egy biztos: Goldberg ott lesz az adáson, hogy beszédet intézzen a WWE Univerzumhoz, de legfőképp Brock Lesnar-hoz, akivel összecsap majd április 2-án Orlando-ban.

Owens és Goldberg “mérkőzése” a kezdeti pepecselést követően gyökeres fordulatot vett, hisz megjelent a bejáratnál a címvédő United States Bajnok, Chris Jericho. A sors iróniája, hogy Owens végsősoron épp annak az embernek köszönheti vesztét, aki számtalan alkalommal mentette már a Bajnoki övét. KO figyelme elillant a habokba, Goldberg kihasználva a helyzetet villantott egy borzasztó Spear-t, majd értékesítette a Jackhammer-t. 1,2,3 – Új Universal Champ. Goldberg betartotta ígéretét.

Egyes meg nem erősített hírek szerint, az újdonsült Bajnoknak máris kockára kell tenni az övet egy visszavágó keretein belül Owens ellen a ma esti RAW-n, Chicago-ban. Nem lehetetlen, de igencsak furcsa, hisz Goldberg mostantól Lesnar-ral, Owens pedig Jericho-val foglalatoskodik majd, egy újabb 21 másodperces squash-nak pedig semmi értelme. Elég jó, vagy rossz RAW lehet ez visszavágó nélkül is.

Személy szerint kíváncsian várom, hogy a szokásos Chicago-i CM Punk chant-ek mellett hogyan viszonyul majd a publikum Goldberg-hez, hisz most már teljesen egyértelmű, hogy a Part-timer Mania főmeccsét a világbajnoki övért ez a két szupersztár vívja majd.

10 című bejegyzés “Universal Championship ütközet a RAW-n? – SPOILER” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Szerintem ez sima formalitás. A “szabályok” szerint jár KO-nak a visszavágó, gyorsan letudják, hogy utána már csak a Lesnar-Goldbergre koncentráljanak. Jó eséllyel ez lesz a Raw egyik főszála, Steph lecseszi Foleyt, hogy miért tiltotta ki Joe-t, majd elrendeli a visszavágót gyorsan még a Rawra, hogy helyrehozza. Lehet még ad valami DQ-t is a meccshez, hogy ne legyen champ adventage, de kb ennyi. Aztán Goldberg valahogy címet véd, lehet beavatkozik Lesnar is, ha az évi 20 suplex kvótájából 2-3-at elpazarolnak egy Raw-n és pont.

  Kedvelés

 2. Értem én, hogy sokaknak nem tetszik, de egy Goldberg – Lesnar főmeccsben sokkal több pénz van mint egy KO – Jerichoban.

  Kedvelés

 3. Ko vs Goldberg ha fastlene meccsen kemény 30 másodperc volt most lesz kemény 10 másodperces meccs. Nagyon remélem Lesnar nagyon el fogja picsázni Goldberget és végre abbahagyja ezt a majomkodást és nem lép többet a ringbe. Igaz hogy Lesnar parti timer de ennél még ő is sokkal jobb, mint amit mr. Fél másodperc nyújt.

  Kedvelés

 4. Gondolkodtam, hogy szerintem ezt már iszonyat régóta tudtuk, és talán már ez is rányomta a Raw nézéseinkre a hangulatot, hogy tudtuk kiknél köthet ki újra a főöv? Mit látnak Vincék egy ilyen meccsben? SS-en nagyot szólt, hogy Goldberg visszatért, de a Rumble óta látjuk, hogy egy értelmes mozdulatot nem bír már megcsinálni a Spear & Jackhammer kettősön kívül. És akkor ez lenne még a WM főmeccse is? Tavalyi SummerSlam ott a bizonyíték mennyire ocsmányság születik abból ha Lesnar main eventbe szerepel, de tudom, hogy ez sok embernél igaz az SS-re is. Nem érdekel mennyi pénzt kellene fizetni Goldbergnek, de a Rawn veszítsen és Owens vs Jericho ezerszer jobb érzelmekkel teli feud lehetne a főövért… Erre most majd birkóznak US övért amiről azt se tudjuk már, hogy néz ki.

  Kedvelés

 5. K.O nem a kedvencem, de azért Goldberg miért érdemelte most meg ezt az övet? Survivor Series óta semmit nem csinált.
  Lehetett tudni hogy ki nem fog kapni WM előtt, de Azt vártam most legalább egy normális meccsen nyer, és úgy adják neki az övet.
  Nyilván megvan ennek az értelme, csak egy átlagos nézőként én nem értem ezt. ( adás utáni friss vélemény)

  Kedvelés

 6. Remek főmeccs lesz Mr. Onlysuplex vs Mr. félperc…tisztelem Goldberget félre értés ne essék de az SS-en azért nem birkózott mert a válla nem volt 100%…az RR-en ? Ha story megértem, ezek után meg ugye Owensnek sem volt esélye…4. nekifutásnak remélem nem 5 perces lesz a MainEvent amiből 4:45 csak az entrance…:/

  Kedvelés

 7. Egyetértek azzal hogy nem tul jó pont az, hogy két part timer meccse a raw fő övéért zajlik. De ennek a mecsnek szerintem egy jó 10 évvel ezelőtt meg kell volna történnie és ezzel szerintem sokan egyet tudnak érteni. Nekem fájóbb pont pl hogy nem lesz Cena vs Taker meccs. Persze ez az én véleményem 🙂

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s