Daniel Bryan belengette a visszatérést

Bumm.

Azon mondjuk nincs mit csodálni, ha birkózni akar. A tegnapi Talking Smack-ben Miz ismét szekálni kezdte a SmackDown GM-et azzal, hogy többé már nem birkózhat. Bryan erre visszakérdezett, hogy azért mert képtelen rá, vagy mert nem hagyják neki? Ígérete szerint: másfél éven belül meglátjuk, hogy mi történik, vagyis, hogy melyik opció jelenti a döntő tényezőt.

A WWE orvosai korábban már számtalan alkalommal gátat szabtak a korábbi világbajnok visszatérési szándékának, így végül vissza kellett vonulnia. Független promócióknál minden további nélkül ténykedhetne, tudja ezt a WWE-is, ennek megfelelően GM pozíciót kínáltak Daniel-nek, hogy ne szegődjön vissza az indy világba. A Bryan által említett másfél éves időintervallumból azt a következtetést is levonhatjuk, hogy eddig tart jelenlegi szerződése. És ha ezt követően birkózni akar, a WWE pedig nem engedi, akkor egész biztos, hogy nem lesz hajlandó szerződést újítani egy olyan záradék nélkül, ami adott esetben biztosítja számára a mérkőzés lehetőségét.

Valami nincs rendben a fejben. Én elhiszem és megértem, hogy birkózni akar, de jelen állapotában ez több, mint életveszélyes. Van egy felesége, akivel imádják egymást, de ami még ennél is fontosabb: hamarosan megszületik első gyermekük. Biztos vagyok benne, hogy Bryan semmiben sem szenved hiányt, és abban is, hogy a birkózás utáni vágyát nem lehet csak úgy kikapcsolni, mint egy gépet, de az élete egy olyan szakaszához érkezett, amiben bizony hoznia kell áldozatokat a jövő, Brie, és gyermekük érdekében.

3 című bejegyzés “Daniel Bryan belengette a visszatérést” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Egyébként meglehet érteni Bryan nézeteit. Nincs annál rosszabb amikor egy férfi nem csinálhatja azt amit akar úgy, hogy nem mellesleg tudván tudja, hogy tudná folytatni a birkózást.
    Nagyon tanyasi példával élve ez kb olyan lehet neki minthogyha nekem(nektek) azt mondanák: nem nézhetek többet pankrációt.. 😀
    Meg amúgy is, igaz ezt már 25x írtam de HBK is 4 év után tért vissza… 😀

    Kedvelés

  2. Tegyük hozzá, hogy ez a GM szerep is csak egy nyakörv rajta és itt a Mizes sztori is csak még feszültebbé tehette Bryant, mert már szinte egy komoly feud folyt közte és Miz között. Én azt gondoltam, hogy a Miz valahol a Chamber tájékán még vissza is szerzi majd az övet és Bryannel meccselnek a Wrestlemanián, de végül ezt dobták. Brie is mondta, hogy a gyerekszülés után még szívesen visszajönne… Sajnálom Bryant, de nem tudom kinek adjak igazatnem tudom hány legprofibb orvoshoz futott és szerzett papírt, hogy birkóra alkalmas a nyaka, de a WWE orvosai most vajon csak azért mondják, mert felülről szóltak rájuk vagy tényleg így is gondolják.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s