Közeledik Sasha Banks Heel Turn-je

Amire jelenleg nagyobb szüksége van, mint egy falat kenyérre. Kezd tisztulni a kép, miszerint a Mániát követően a RAW Women’s Championship körüli történet két főszerepelője a bajnok Bayley, valamint leendő kihívója, az akkor már Heel Sasha Banks lesz.

Sasha Turn-jére a WrestleMania-t követő RAW-n lehet számítani legkorábban, legalábbis ekkor lesz a legnagyobb értelme. A WM-en esedékes címmérkőzés – jelen állás szerint – Triple Threat lesz, Nia-val kiegészülve viszont könnyen Fatal 4 Way-re módusulhat a következő hetekben.

Az tisztán látszik, hogy az elmúlt hetek eseményei Banks későbbi turn-jének adtak alapot. Hozzásegítette a címhez, majd segített megtartani Bayley-nek, hisz számára ez az egyetlen opció a title shot-ra.

Emlékezhetünk a Roadblock PPV stipulációjára: a vesztes nem kap visszavágót a címre.

Sasha veszített Charlotte ellen, így ameddig a Flair lány regnált, Banks nem kaphatott lehetőséget az öv megszerzésére. Bayley bajnokká avanzsálásával viszont megnyílt előtte az út, hogy négyszeres bajnokká váljon.

Személy szerint arra számítok, hogy a többszemélyes WM mérkőzésen, Bayley majd Sasha-t pinneli az öv megvédéséhez. Mindenki mindenki ellen ugye, gongtól-gongig nincs barátság. A vereség, valamint a korábbi segítségnyújtások következtében: Banks a WM utáni RAW-n vesz Heel Turn-t Bayley-n, ami egyúttal megalapozza a két hölgy összecsapásait a Payback-re, és az Extreme Rules-ra. Ezzel egyidejűleg, Charlotte-nak Face Turn-t kellene venni, és viszályba kezdeni Nia Jax-szel, aki a négyszeres bajnokkal folytatott feud következtében kerülne arra a szintre, hogy a SummerSlam környékén kihívja az akutális bajnokot – valószínűleg Bayley-t. Ami tehát nálam egyben azt is jelenti, hogy – az NXT-hez hasonlóan – Bayley felülkerekedik Sasha-n a viszály során, hogy aztán a Bo$$ nyugodtan kerülhessen a Draft során a SmackDown-ra, oda, ahová egyébként is epekedve vágyik.

A kommentszekcióban ismét reagálhattok egymás véleményére a like/dislike funkcióval.

5 című bejegyzés “Közeledik Sasha Banks Heel Turn-je” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Én szerintem lesz még egy Bayley & Charlotte vs Sasha & ??? meccs is… De örülök hogy vége lesz ennek a sztorinak, mert már kicsit unalmas…

    Kedvelés

  2. Szerintem az se lenne hülyeség ha már a Mania előtt turnöl…pl: utolsó RAW-on a PPV előtt majd vasárnap 2.-án elszedi az övet úgy hogy a bajnokot kopogtatja….és akkor jöhetne az hogy kellett egy személy aki gyengébb mint Charlotte és Bayley lett az a szerencsés és hogy csak azért segített neki övet nyerni hogy ő könnyebben hozzá férhessen nekem legalább is most hirtelen ez ugrott be…

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s