A jelenlegi tervek Goldberg és Lesnar WrestleMania ütközetére

Az országútnál is hosszabb rivalizálással büszkélkedhet Goldberg, valamint Brock Lesnar. A felek gőzerővel készülnek párharcuk harmadik összecsapására, ami az előzőektől eltérően világbajnoki címmérkőzés lesz a WrestleMania 33-on.

Mindekelőtt viszont tekintsük is át, hogy miként jutottunk el idáig.

Első ízben a WrestleMania 20 alkalmával találkoztak. Goldberg győzött, de ettől függetlenül – Lesnarhoz hasonlóan – távozott a szervezettől. Ekkor a meccset vezénylő Steve Austin, egyfajta búcsúajándékként mindkét gigászt megkínálta egy-egy Stunner-rel.. Hosszú-hosszú évekig csönd, Lesnar visszatérésére egészen 2012 tavaszáig kellett várni. A Beast fokozatosan kezdte továbbépíteni örökségét, a Cena elleni vereséget követően szinte megállíthatatlannak bizonyult. Megverte Triple H-et a SummerSlam-en, majd kikapott a visszavágón. Innentől viszont legyőzte Punk-ot, Big Show-t, Undertaker-t a WrestleMania-n, Cena-t a SummerSlam-en a világbajnoki övért, aminek elvesztését követően ismét Undertaker-rel találkozott, leigázta Ambrose-t, és átgázolt Orton-on – vagyis gyakorlatilag mindenkin, aki a Triple H elleni vereséget követően az útjába került. Elképesztően erős karakter, legyőzhetetlen aura vette körül Brock-ot, aki a csúcsok csúcsáról figyelhette a trónkövetelők érkezését. Időközben a WWE 2K17 arca lett, csak úgy, mint Goldberg. Ezen a ponton a rivalizálásuk kialudt tüze újra lángra kapott, s szép lassan eljutottunk oda, hogy Lesnar egója nem tűrte tovább a sikerben való osztozkodás tényét. Kihívást intézett az egykori WCW Legendájához, aki végül úgy döntött, hogy van még benne annyi, amennyi egy utolsó, pokoli valagba rúgáshoz szükséges.

Maradt benne, a WWE Univerzum pedig hitetlenkedve állt a látottak előtt

A 2016-os Survivor Series-en, két Spear-t, valamint egyetlen Jackhammer-t követően: Goldberg 1 perc 26 másodperc alatt kivégezte a streak-törő, legyőzhetetlennek hitt Lesnar-t. A Mítosz nemes egyszerűséggel lenyisszantotta a szörnyeteg fejét.. Goldberg másnap – mivel előző este minden rendben ment – úgy érezte kijelentheti azt: maradt még benne egy bajnoki futáshoz elegendő spiritusz. Útja viszont a címhez a Rumble-ön keresztül vezetett. Lesnar természetesen szintén nevezett, hisz bosszúra szomjazott. Ő érkezett hamarabb a meccsbe, a tőle megszokott könnyedséggel intézte el az útjába kerülő kollégákat, és ekkor felhangzott a zene.. Érkezett Goldberg, Lesnar pedig a ring közepén várta.

Megtörtént másodszorra is az, amit igazából elsőre sem akartunk elhinni: Lesnar tehetetlen volt

Egyetlen Spear. Egyetlen Spear rottyra tette Lesnar-t, amit követően Goldberg egy könnyed Clothesline-nal kivágta őt a ringből. Lesnar megalázva, megsemmisülten volt kénytelen elhagyni az arénát, de tudtuk, hogy nem hagyja annyiban a történteket. Goldberg-et végül Taker eliminálta, de Bill csak megtalálta a módját annak, hogy az öv közelébe jusson. Lesnar és Heyman a Rumble-t követően nem köntörfalazott: kihívták egy utolsó, mindent eldöntő küzdelemre Goldberg-et. Egy csatára, ami végül ott ér véget, ahol mindez elindult, a WrestleMania-n. Goldberg természetesen elfogadta a kihívást, de egyúttal intézett is egyet Kevin Owens felé a FastLane-re. Nem árulok el nagy titkot: Goldberg 21 mp alatt rendezte le a Prizefighter-t, véget vetve ezzel a tavaly ősz óta tartó regnálásának. Új világbajnokot avattunk, így nem volt kérdés, hogy Lesnar és Goldberg harmadik összecsapása minden eddiginél nagyobb tétre megy majd.

Másnap pedig olyat láthattunk, amit rég nem: Goldberg először került kiszolgáltatott helyzetbe

Kellett hozzá Heyman zsenialitása is, hisz a promó végén csak úgy ott hagyta desszertként, hogy a meccs végén a rajongók úgy fognak tekinteni Goldberg-re, mint Brock Lesnar ri*ancára. A Bajnok figyelme elillant, Lesnar pedig ezt kihasználva értékesítette az F5-öt. Hosszú idő után most először láthattuk Goldberg-et megsebezve, kiszolgáltatott állapotban.

Ezzel el is érkeztünk napjainkhoz, amikor már csak hetekre vagyunk a WrestleMania-tól. Az Observer legfrissebb jelentése szerint, Goldberg és Lesnar csatája továbbra is a show main event attrakciójaként van fenntartva, valamint ami talán a legfontosabb: továbbra is Brock Lesnar az, aki végül győztesként és a világbajnoki címmel távozik. Ez mondjuk egyáltalán nem meglepő, a nagyobb kérdés az, hogy mennyi látjuk majd az aktuális címvédőt a Mániát követő időszakban.

6 című bejegyzés “A jelenlegi tervek Goldberg és Lesnar WrestleMania ütközetére” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Nehezen tudom elképzelni, hogy képesek kicseszni az egész stadionbeli közönséggel meg úgy az összes fannal, hogy az év legnagyobb gáláján 3 totál negatív eredményt raknának oda (veszít Bray, veszít Taker, valamint nyer Brock). Ilyen eseményt az ember ha kifizet és ott van helyszínen jogosan várja el, hogy egy számára élvezetes legyen és valahol az örömfaktor is csúcsra érjen nála. Ez már tavaly is szemet szúrt, azon egyetlen szerény Zack Ryder IC öv nyerésen kb mindegyik kimenetel csak negatívként csapódott le még a Reigns győzelmet is fújolták. De persze a WWE-ben soha ne mondd, hogy soha. 😀

  Kedvelés

  1. Ezt a Roman győzelmet ne vegyük biztosnak még (én reménykedem) remélem minden egyes RAW-on Roman kapja majd a savat Takerrel szemben ahogy az most hétfőn is történt…talán Vince felfogja hogy lehet nem kéne megverettetni Fenomént mert ha az bekövetkezik isten óvja Floridát 😀 :/

   Kedvelés

   1. Az soha nem jó előjel ha valaki végig alul van PPV előtt, mert akkor szinte biztos ő nyeri a meccset… 😀 Orlandoi stadion biztos nem lesz biztonságban ha ez a negatív hullám így bekövetkezik ott. 😀

    Kedvelés

 2. Szerintem a meccs végén váratlanul sportszerűek lesznek egymással. A való életben jó barátok. Ez lehet az oka a rövid meccsnek ês kiejtêsnek is.

  Kedvelés

 3. Annyira mondják, hogy Lesnar nyer, hogy még a végén elhiszem, hogy Goldbergnek van esélye.

  Szerintem:
  – a meccsnek semmi értelme, jó eséllyel gagyi lesz
  – a legtisztább az lenne, ha Goldberg nyerne, visszavonulna, Lesnar karaktere pedig végre értelmes szintre gyengülne (és elfelejtené a suplex city-s lusti-módot a meccsein)

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s