Nakamura ott akar lenni a WrestleMania-n

Nem bánnánk.

A korábbi, kétszeres NXT Bajnok Shinsuke Nakamura előtt még mindenképp áll egy lehozandó nagy csata, amit minden bizonnyal az április 1-én megrendezésre kerülő TakeOver: Orlando főeseménye jelent Bobby Roode ellen. A japán szupersztár ezt követően megérkezhet a Main Roster-re, kérdés már csak az, hogy melyik brand táborát fogja majd erősíteni.

A napokban az NXT sztárjai egy Orlando-i médiaeseményen vettek részt, melynek során mikrofonvégre is kapták a srácokat. Nakamura szokásához híven nem volt túl bőbeszédű, annyit azonban elárult, hogy szeretne a következő szintre kerülni, valamint, hogy reméli lehetősége nyílik az idei WrestleMania-n szorítóba lépni, a show-n – ami véleménye szerint – a wrestling csúcsa.

Meglátjuk, hogy teljesül-e Shinsuke óhaja, annyit mindenesetre nem nehéz megállapítani, hogy a kártya igen szűkös, a show maga pedig az előzetes becslések szerint 6,5 óra hosszúságú lehet majd.

3 című bejegyzés “Nakamura ott akar lenni a WrestleMania-n” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Véleményem szerint Nakamura az Anre the Giant memorial Battel Royalban szerepelhetni. Ez az egyetlen esélye a wrestlemaniara szerintem a cardot elnézve.Nem tudom hány részt vevős lesz a meccs biztos lesz olyan aki nem fog a többiekel együtt a ringbe menni hanem a saját zenéjére bevonul, Nakamura lehetne ilyen.

    Kedvelés

  2. Ha Main roster, akkor az SD-re várnám. A kékek legalább tudnának vele mit kezdeni, akár főöv közelében is. Míg a vörösöknél part timer champ idény lesz a Summerslamig, ahogy én a helyzetet látom.

    WM-re, ha csak Joeval nem keverednek összetűzésbe(értelem szerűen a RAWra kerülne ő is így), akkor max a Memorial Battle Royalra beköszönhet.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s