Undertaker és Strowman szegmense: miért hátrált meg Braun?

Braun Strowman a vasárnapi FastLane PPV-n elveszítette veretlenségét, miután Roman Reigns egy kőkemény küzdelemben felülmúlta a megállíthatatlannak tűnő óriást. Nem meglepő módon – Strowman másnap este ki szerette volna egyenlíteni a számlát Reigns-szel szemben, ám nagy meglepetésére/meglepetésünkre nem kiszemeltje jelent meg.

Reigns zenéje ugyan megszólalt, de pillanatok múlva már a harangok hangját hallhattuk, ez pedig csakis azt jelenthette, hogy az Undertaker visszatért. A Fenomén bevonult a ringbe, face off-olt egyet az óriással, miközben a közönség rákezdett a holy shit chant kántálására. Strowman végül bólintott, majd kimászott a ringből és távozott az arénából. De, miért tette mindezt?

Az IWNerd.com jelentése szerint, Strowman meghátrálásának első és legfontosabb oka az Undertaker-rel szembeni tisztelet volt, nem pedig a gyávaság. A fáma másik része úgy szól, hogy a szegmens-sel alapot adtak egy – esetleges – későbbi összecsapásnak a két szupersztár között.

Braun Strowman már tavaly is felmerült a Mánia szezonban, mint Taker ellenfele. Nagy kérdés viszont, hogy lesz-e legközelebb Undertaker szempontjából. Az eddigi jelentések értelmében nem elképzelhetetlen, hogy az idei a DeadMan utolsó WrestleMania-ja. Főként ezért offolták ki a Taker kontra Cena mérkőzést, hisz Vince McMahon megítélése szerint Roman Reigns-nek nagyobb szüksége van egy Undertaker elleni küzdelemre, mint John Cena-nak.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s