Mi lesz a Universal öv sorsa a WrestleMania-t követően?

Számoljunk azzal, amink van. A jó nagy semmivel, és a találgatásokkal. Annyira ordít magáért, hogy Lesnar világbajnok lesz a WrestleMania-n, hogy már-már kétségbevonhatjuk az opciót. Végülis lényegtelen, így is úgy is part-timer bajnokunk lesz RAW részről, szóval a legnagyobb kérdés nem az, hogy melyikük távozik a Mániáról bajnokként, hanem hogy mennyit látjuk az illetőt a holtszezonban.

Vegyük mégis azt, hogy Lesnar – az eddigi jelentéseknek megfelelően – legyőzi Goldberg-et egy olyan 6-7 perces mérkőzésen, elhódítva ezzel a világbajnoki címet. Azt nem gondolom, hogy még egyszer meghúznak egy olyan uralkodást Brock esetében, mint 2014 és 2015 tájékán. Ez most a legcsekélyebb mértékben sem fér bele, pláne nem a RAW helyzetében.

Tudjuk, hogy lesz egyrészről Bálor és Owens, akiknek automatikus visszavágó jár az övre. És lesz Reigns, aki egy esetleges Undertaker elleni győzelemmel válthat magának title shot-ot a címvédő ellen. Van a kevésbé valószínű lehetőség, miszerint Lesnar rögtön a másnap esti RAW-n bukja az övet, Reigns, vagy Bálor ellen. És van az a lehetőség, hogy a SummerSlam-ig lévő két – vagy három – exkluzív RAW PPV-n megetetnek Brock-kal valakit, hogy az övet is lássuk terítéken, és az időt is húzzák augusztusig, amikor aztán következhetne a nagyon reálisnak tűnő Lesnar kontra Reigns II a SummerSlam-en.

Mindegy mi történik, valakinek meg kell verni Lesnar-t, ugyanis most nem lesz táskatulaj mint annó, akinek beavatkozásával úgy veszítheti el az övet, hogy nem pinnelik, ez által pedig nem gyengül a karaktere, ami még – a Goldberg elleni fiaskóval együtt – jelenleg is bivalyerős, és egészen más szint, mint a roster többi tagjánál. Talán ketten: Reigns és Strowman vannak úgy pozícionálva, hogy egy az egyben megverhetnék Lesnar-t.

5 című bejegyzés “Mi lesz a Universal öv sorsa a WrestleMania-t követően?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyébként a legtöbb találgatásban nem is az a szomorú, hogy melyik part-timer lesz hónapokon keresztül bajnok, hanem, hogy minden felállásban a fix pont Roman győzelmei. Nekem nincs bajom Reigns-el, de egy turn nélküli WM győzelem és egy újabb bajnoki futás lenne az utolsó szög a karrierje koporsójában.

  Kedvelés

 2. Egyiknél sem akarom látni az övet, kibaszottul gáz hogy megint eljátszák a lesnaros sztorit. Ha meg mindenképpen valami pusztító karakternél akarják látni az övet akkor adják oda Strowmannek ő még talán meg is érdemli, főleg az utóbbi idők teljesítményéért. Bár ahogy azt a wwe-nél szokás, majd még1X odadobáják mr dögunalmas Reignsnek, azt utána neki adják megint az övet.

  Kedvelés

 3. Arra is van esély, hogy mindenki Lesnart várja WM-en bajnoknak, de Goldberg lesz, és SS-en Roman-nel megrendezik a spear vs spear csatát, amit korábban rebesgettek.

  Kedvelés

 4. Sziasztok.
  Remélem nem így lesz/ mármint hogy Lesnar kevest fog szerepelni/. Vége a UFC karrierjének, nem szinészkedik, tehát marad a WWE. Megértem ha keveset szerepel hogy ne legyen nagyon unalmas, de remélem többet fog a képernyön szerepelni és nem csak a “dark”szegmensekben.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s