Így sem könnyű Bayley dolga, hát még ezután – Fatal 4, de akár Fatal 5 Way is lehet a WrestleMania-n

Jelen állás szerint, Bayley-nek egy Triple Threat összecsapásban kell kockára tenni a RAW Women’s Bajnoki övet Charlotte, valamint Sasha Banks ellen.

A WM-ig fennálló két hétben viszont, a címben említett formátumúra módosulhat a küzdelem. Nia Jax hétfőn valósággal átgázolt a Hugger lányon, de ezért egyelőre nem járt automatikus title shot. Ismerve viszont Stephanie véleményét Bayley-ről és Sasha-ról, a RAW főirányítója minden bizonnyal megadja a lehetőséget Jax-nek, hogy a WrestleMania-n megkaparintsa az övet.
Dana Brooke-nak már kevesebb az esélye, az viszont mindenképp megsüvegelendő, hogy hosszú-hosszú hónapok után végre elég bátor volt ahhoz, hogy megagyalja az őt alázó Charlotte-ot.

A WrestleMania 33-ra április 2-án, Orlando-ban kerül majd sor. Egész pontosan abban a stadionban, ahol Ric Flair utolsó WWE-s mérkőzését vívta, az őt visszavonultató Shawn Michaels ellen. Charlotte akkor az első sorból figyelte édesapját, most pedig lehetősége nyílik rá, hogy ugyanezen a helyen váljon belőle ötszörös világbajnok.

Egy gondolat a(z) “Így sem könnyű Bayley dolga, hát még ezután – Fatal 4, de akár Fatal 5 Way is lehet a WrestleMania-n” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s