Reigns vs. Lesnar II: WrestleMania 34?

Elég merész jelentés, teória.

Jim Ross tegnap már pedzegette a dolgot, a Wrestling Observer pedig rátett egy lapáttal. A jelentés értelmében, megkezdték tervezni az esetleges visszavágót Roman Reigns, valamint Brock Lesnar között a WrestleMania 34 főmeccsére. A két szupersztár csatája – az elsőhöz hasonlóan – a világbajnoki címért zajlana majd New Orleans-ban. Az elképzelése hosszútávú célja, hogy Roman Reigns leváltsa John Cena-t, mint a szervezet Top Face karaktere.
A párosítás még nem is olyan meglepő, az viszont már annál inkább, hogy elhúznák egy évig a létrejöttét. Mindez azt jelentené, hogy Lesnar Universal bajnoki futása egy éves lenne, ami alatt kitudja, hogy hányszor kerülne megvédésre az öv, illetve, hogy egyáltalán kit és hányszor lehetne “odalökni” neki azért, hogy elhúzzák az időt a következő WM-ig.

Egyelőre ez elég hihetetlen, és több sebből vérzik.

Reigns és Lesnar 2015-ben, a WrestleMania 31-en találkozott először. Brock, mint a WWE aktuális világbajnoka, Roman pedig, mint kihívója lépett ringbe a Mánia főeseményén. Kemény és brutális küzdemet láttunk, melyben Lesnar képtelen volt elpusztítani Reigns-t. Seth Rollins érkezett nevető harmadikként, beváltotta a Money in the Bank táskát, amit követően új bajnokot avattunk a személyében.

A WrestleMania 33-ig már csak három hét van, Lesnar a világbajnoki címért hívja ki Goldberg-et, Reigns ellenfele pedig az Undertaker lesz április 2-án Orlando-ban!

5 című bejegyzés “Reigns vs. Lesnar II: WrestleMania 34?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Igencsak több sebből vérzik….Lesnar 1 év? “A RAW süllyedése a reklámblokkok nézettsége alá” 😀 😀
  Mert akkor igencsak fel kéne kötniük a gatyájukat az íróknak ( NEM,most is összevisszaság van csak, lsd pl. SmackDown az én hazám/házam…….ki is mondta? , Mania szereplések ki mikor hol, sérülések,stb)

  Kedvelés

 2. 1 évig akkor nem is látnák bajnokot Max 2-3 havonta ez nagyon nagy hülyeség. Meg ha Roman megveri Takert kit küldenek, ellenne? Mert ha Romant valaki megveri, akkor egyben Takert is megalázza.

  Kedvelés

 3. Nagyon remélem, hogy csak pletyka marad.

  1 évnyi Lesnar uralkodás katasztrófával lenne egyenlő. Ami még fájóbb, hogy egyre inkább attól félek, hogy Reigns megveri a Takert, ami szintén katasztrófa… Nem tudom, hogy mi játszódik le Vince és Kevin Dunn fejében, de sürgősen fejezzék be, amit művelnek Reigns-szel. Simán lehetne top karakter (akár face, akár heel), de ahhoz dolgozni kell vele. Az in ringje már egészen jó. Szokás szidni, de igaztalan, hogy kétmozdulatos. Voltak nagyon tré meccsei, ez igaz, de nem egy gálán ő hozta az este legjobb meccsét (ahogy a Fastlane-en is). Azzal van itt a baj, hogy zéró karaktere van.

  Egy Miz-ről tudom, hogy ő a gyáva, nagyszájú, pojáca fimsztár, aki állandóan piszkos trükkökhöz nyúl. Lesnar az ex-UFC-s szupersportoló, aki bruátlisan képes legyilkolni bármit, Ambrose az őrült, kiszámíthatatlan, de épp ezért veszélyes figura, Cena, aki mindig a szabályok szerint játszik, tengerészgyalogos, akinek szilárd erkölcsi érzéke van… olyanokról meg ne is beszéljünk, mint Jericho, aki ezer és egy karaktert lehozott már hibátlanul, vagy Triple H, aki minden idők legjobb heel karaktere máig, de a Taker sem mérhető, akinek nincs is igazán ellenfele e kategóriában… de Reigns? Mi ő? Ki ő? Semmit sem tudunk a karakterről. Nincs is neki. Nem erkölcsös szuperkatona, mint Cena: ahhoz túl erőszakos, székekkel veri szét mások fejét, és a kinézete sincs meg hozzá. Nem heel: igazán piszkos trükkjei nincsenek, beszólogat, de nem zúzza le a face-eket. Nem pusztító, nem avatkozik be mások meccseibe, nem önkényeskedik (mint Corbin vagy Strowman). Tehát semmilyen karakterisztikája nincsen, nincsenek catchphrase-ei sem. Ambrose-ról tudjuk, hogy ő a káoszt élvezi, anarchista…stb., Rollinsról tudjuk, hogy végsősoron csak önmaga érdekli, igazi egoista. De Reignsnek semmilyen karaktert nem írtak.

  Pedig egyértelmű, hogy egy állandóan győzedelmeskedő, a kitartásáról és akaratáról papoló face karakter (ami Cena-nál is van) nem működik nála. Nem működött nála a nép bajnoka karakter sem. Heelként működött a csávó egyedül. Legyen tweener, és aztán egy év múlva átadagolják face-szé, de sehogy sem oldható ez meg úgy, hogy top babyface-nek állítják be, és pont.

  Kedvelik 1 személy

  1. Ő a The Guy 🙂 De ez se vált be. Roman alkatából kiindulva egy pusztítónak kellene lennie akit semmi és senki se érdekel. Csak a saját célja.

   Kedvelés

  2. Teljesen jogos, tényleg nincs karaktere. Catchphrase-ekkel próbálkoztak, de karakter nélkül egyik sem működött. Még mindig a Shield-es “Belive that” az egyetlen, ami tűrhető, de azt mostanában nem használja. Még a “one versus all” volt, de a megapush miatt az meg inkább nevetséges. A Lesnar elleni “I can, I will” hatástalan volt (és a táblákon a “you can’t, you won’t” szerepelt sokszor), ez a “The Guy” meg már szánalmas kapálózás csak, hogy ha már nem fogadják el face-ként, legalább keménynek tűnjön.

   Egyértelmű, hogy pusztítóként működik a legjobban, lásd a Shieldet vagy HHH ellen. Léphettek volna egy olyan heel turnt, hogy Joe helyett ő érkezik, mint “destroyer”, szerepet cserélve ezáltal Rollins-szal.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s