Roman Reigns visszavonultatná Undertaker-t, de vajon sikerül neki?

Hétfő délutántól hivatalos az idei WrestleMania egyik legnagyobb mérkőzése, a Roman Reigns kontra The Undertaker párosítás.

A történet a Royal Rumble-ön kezdődött, amikor is Reigns eliminálta Taker-t. Itt már azért sejthettük, hogy ebből WM ütközet lesz, de a DeadMan bosszúja csak nem akart érkezni.. Undertaker két hete jelent meg először a Rumble óta, de ekkor is csak azért, hogy fellépjen Strowman-nel szemben. Megjelent viszont Reigns, aki voltaképp belekötött a Fenoménba. Az eredmény egy bődületes Chokeslam lett, ami egyúttal végérvényesen előrevetítette az összecsapást.

A legutóbbi RAW-n, Reigns a Jinder elleni győzelmet követően diskurálni szeretett volna leendő ellenfelével, de helyette Shawn Michaels érkezett a szorítóba. Keresve sem találhatna magának jobb támaszt Roman annál a személynél, aki kétszer is megjárta azt a poklot, amit egy Undertaker elleni WrestleMania ütközet biztosít. HBK megpróbálta tanácsokkal ellátni, valamint felkészíteni Roman-t arra, ami várja. Reigns azonban nem kért a Legenda okításából, hisz úgy véli, hogy önerőből is képes legyőzni Undertaker-t, aki – mint azt Roman ki is emelte – visszavonultatta Shawn-t. Hasonlóra készül most Roman is, állítása szerint: április 2-án véget ér Undertaker karrierje.

Reigns tehát magabiztos, ami nem is baj, hisz vasárnaphoz két hétre vívja majd karrierje legnagyobb, legnívósabb, és legfontosabb mérkőzését. Vele szemben pedig az ember, akiről tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Undertaker novemberben kijelentette, hogy a WrestleMania nem határozza meg többé a személyét. Ez jelenthetne akár sebezhetőséget is, de mint tudjuk: nincs veszélyesebb annál, mint akinek nincs veszítenivalója.

Várós.

2 című bejegyzés “Roman Reigns visszavonultatná Undertaker-t, de vajon sikerül neki?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kezdik kiszámíthatatlanná tenni a fő feudokat, ami szerintem nagyon jót tehet a Rawnak hiszen nagyjából minden fő feud ott van és az ember úgy ülhet le az utóbbi 2 hétben még, hogy hm na vajon itt még mi történhet. Reignsel kérdés mi lesz, Lesnar már-már mégse biztos, hogy nyer, Hunter-Rollins feudot meg végre újra élesztették hétfőn és ott is még egy meccsről beszélnek a Paybackre. Bár mondjuk kiszámíthatatlanság ide vagy oda jobban örülnék, ha egy 3 órás Raw nem csak az utolsó 15 percben lenne izgalmas. 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s