Viktor Belfort CM Punk-ot akarja a UFC 212-re

Vajon meg is kapja?

Eldőlt, hogy a korábbi világbajnok Viktor Belfort következő mérkőzése egyben az utolsó is lesz, ugyanis a harcos nem kívánja megújítani szerződését a legnagyobb MMA promócióval, így a szóban forgó küzdelem tulajdonképp visszavonuló ütközetnek tekinthető.

FloCombat-nak adott interjújában Belfort elmondta, hogy utolsó mérkőzését 92 kg-on akarja vívni, helyszínként pedig a UFC 212-es gáláját nevezte meg, ami Rio de Janeiro-ban lesz esedékes a nyár folyamán. Viktor a beszélgetés során kiemelte eddigi ellenfeleit, akikkel kapcsolatban kivétel nélkül kemény párharcokat emlegetett. Utolsó “riválisaként” CM Punk-ot nevezte meg, véleménye szerint egy igazán jó bunyót tolnának le a ketrecben.

Punk a tavalyi UFC 203 alkalmával debütált a UFC-ben, de Mickey Gall könnyedén, az első menet felénél feladatta vele a küzdelmet. A korábbi WWE szupersztár ezt követően derülátó volt a jövővel kapcsolatban, mindenképp harcolni szeretett volna, Dana White azonban nem javasolta neki, legalábbis nem a UFC kötelékében.

Meglátjuk, hogy mit hoznak ki a dologból, de legfőképp, hogy Belfort megkapja-e Punk-ot a visszavonuló ütközetére.

 

4 című bejegyzés “Viktor Belfort CM Punk-ot akarja a UFC 212-re” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Punkot nem fogják még egyszer azért beküldeni a ketrecbe, hogy megalázza magát (Belfort még jobb mint Mickey Gall) és ha a realitást nézzük hiába megrendezett a UFC, jelenleg Punk, ha az egész Rostert nézzük senki ellen nincs azon a reális szinten, hogy akárki ellen nyerjen. White is mondta, hogy nem kíváncsi rá és már az egész szezonra megvannak a pletykált meccsek, meglepődnék ha ebből lenne valami.

  Kedvelés

 2. Szerintem hírnév növelésre kellene a meccs Befortnak…
  Elverné, mint a sz.rt és mehetne fimezni utána, hogy nagyobb lett a népszerűsége.. Ha Punk kiáll még meccselni bárki ellen is MMA-ban, akkor megérdemli, hogy szétcsapják, mint Zil a f0st…

  Kedvelés

 3. Személy szerint nagyon örűlnék neki. Valószinűleg vesztene, de egy plusz szint vinne a UFC be. Ha csak felhozó meccseknek betennék már az is növelhetné a nézettséget.

  Kedvelés

  1. Növelné a nézettséget, de minek? Punk egyszerűen nincs azon a szinten, hogy egy UFC gálán szerepeljen. Igaza van White-nak, menjen valami alacsonyabb szintű promócióhoz, járja ki a szamárlétrát. Még nagyobb verést kapna az ex-bajnok Belforttól, mint Galltól kapott.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s