OMG: Eredetileg Shawn Michaels lett volna AJ Styles ellenfele a WrestleMania-n

Szürreális, de mégis igaz, hisz maga HBK árulta el.

A WrestleMania 26 alkalmával visszavonult Shawn Michaels-t csak egyetlen lépés választotta el attól, hogy idén visszatérjen a kötelek közé. Egyetlen lépés, egyetlen szó, s mindkét opció kizárólag rajta múlt. HBK nemrég Sam Roberts podcast műsorában vendégeskedett, ahol is elárulta, hogy eredtileg ő volt kiszemelve arra, hogy összecsapjon AJ Styles-szal a WrestleMania 33-on. A rajongók akarták a csatát, AJ-nek pedig nem volt senki kilátásban, mint ellenfél, így került Shawn asztalára az ajánlat. Ő viszont kihátrált a dologból – nem meglepően, hisz már számtalanszor kijelentette, hogy esze ágában sincs visszatérni -, aminek eredményeképp megszületett a végleges, és gyakorlatilag egyetlen út Styles számára: Shane McMahon.

A Michaels kontra Styles párosítás már tavaly év végén is felmerült, akkor viszont még “csak” a San Antonio-i Rumble kapcsán.

Egy gondolat a(z) “OMG: Eredetileg Shawn Michaels lett volna AJ Styles ellenfele a WrestleMania-n” című bejegyzésnél

  1. Úristen, de megnézném ezt a meccset: http://blogs-images.forbes.com/blakeoestriecher/files/2016/10/StylesHBK.jpg?width=960

    Shawn visszafog térni, annyira friss és fiatal az egész roster, hogy akárki ellen meccselne azt tutira megcsinálná, Styles ellen megkockáztatom év meccsét rakták volna le. Mekkora kihagyott ziccerek voltak Styles nevével feltüntetve (vs Taker vagy vs HBK), de Vince és Hunter előbb-utóbb úgyis meggyőzik. A soha ne mondd, hogy soha mondás miatt, szerintem mindenképp lesz még legalább 1 meccse.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s