Pletyka: Brock Lesnar vs. Finn Bálor a világbajnoki címért a Payback PPV-n

Alig több, mint egy héttel a WrestleMania előtt egyre biztosabb, hogy Finn Bálor egészen a másnapi RAW pillanatáig nem tér vissza a tévés adásokra, legalábbis nem érdemi szerepben. A találgatások természetesen már zajlanak azzal kapcsolatban, hogy ki lesz majd az első ellenfele a visszatérést követően.

A legfrissebb pletykák értelmében korántsem kizárt, hogy Bálor az április 30-án megrendezésre kerülő Payback PPV-n kapja meg visszavágóját a Universal bajnoki övre.
Bálor a WWE legelső Universal bajnoka, de a SummerSlam-en szerzett koronáról egy nappal később kénytelen volt lemondani, ugyanis a Seth elleni csata közben megsérült a válla, amiből csak pár hete épült fel maximálisan.

Mint tudjuk, nagy meglepetés volna ha nem Brock Lesnar távozna világbajnokként a jövő vasárnapi WrestleMania-ról. Goldberg jelenlegi kontraktusa ekkor jár le, Brock pedig a jelentések szerint – az uralkodásnak megfelelően – egyre több fellépést teljesíthet, mind RAW, mind PPV adások tekintetében. Távlati és vad pletykák szerint egészen a 34. Mániáig tart majd uralma, hogy aztán Roman Reigns-szel mészároltassák le, mint egy vágóhídra szánt malacot.

Az mondjuk mindegy, hogy ez így lesz-e vagy úgy: Brock-nak kihívó kell, ami titulusra esélyek, méretek, és minden más dologtól függetlenül Bálor az egyik leglogikusabb opció. Az Ír szupersztárról hamarosan WWE 24 különkiadás következik, ami – Seth tavalyi sztorijához hasonlóan – a világbajnoki címmérkőzés felvezetésének egyik alappillére lehet.

9 című bejegyzés “Pletyka: Brock Lesnar vs. Finn Bálor a világbajnoki címért a Payback PPV-n” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha Brock a WM34-ig bajok marad, az gyakorlatilag kinyírja a RAWt. Hiába jelenne meg több ppv-n (micsoda kegy a bajnoktól), a heti adásokra akkor is max szuszogni nézne be (mert dumálni Heyman dumál helyette). Magához képest lehet aktívabb, de az öv akkor is el lenne temetve nála.

  Kedvelés

  1. Tudom, hogy nem jobb, és talán egyedül is vagyok a véleményemmel, de szerintem Goldberg harmadszor is átgázol Lesnar-on. A cím marad nála, de másnap még mindig leadhatja úgy, hogy visszavonul vagy nem tudom, de jelenleg szürreálisnak érzem, hogy Brock nyerjen.

   Kedvelés

   1. Én sem vagyok biztos Lesnar győzelmében, pont azért, mert mindenki annyira egyértelműnek tartja. Plusz nincs is sok értelme, akkor 2-1 lenne Goldbergnek (plusz a rumble), ellenben egy Goldberg győzelem egyértelműen zárja a feudot. Plusz Lesnart is kicsit lehozná abból az erőszintből, ahova jelenleg senki nem ér fel.

    A baj, hogy mindegy melyikük nyer, ha hosszabb távon bajnok marad, az nem tesz jót a Rawnak. Ebből a szempontból mindegy, hogy azért nem látjuk, mert lusta (Brock) vagy mert öreg (Bill).

    Kedvelés

  2. De ha roman legyőzi lesnart a wm 34 en es bajnok lessz, az egy kicsit trakerre is kihat mert ő a wm 31 en kikapott lesnartól és a visszavagot se nyerhette meg tisztán.
   Romannak valami trükkel kéne győznie hogy valaki bezavar vagy lesnar bevagja a fejét az acéloszlopba vagy mittuggyam én ha már olyan erős karaktert faragtak belőle!
   De ha lesnar bajnok lessz ki kell talalni valamit mert 1 év bagyon sok.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s