The Rock vs Roman Reigns: vajon miért nem történt meg?

Már nem kevés ideje tervezgették a The Rock vs Roman Reigns meccset, amely az idei WrestleManián került volna megrendezésre, viszont valami oknál fogva mégsem fog megtörténni a csata. Persze az oka nem igazán volt tiszta, de most a képbe jött Dave Meltzer, aki szokásához híven tisztázott mindent.

Az egyik oka nem más, mint az a sérülés, amit The Rock még a John Cena elleni meccsén szerzett. Természetesen a WWE azóta is folyamatosan tervezgette a dolgot, viszont a sérülés mellett képbe jött The Rock nagyon sűrű beosztása, és azt sem igazán szeretnék, hogy megint megsérüljön. Meltzer azt is említette, hogy The Rock már készen állt a meccsre és szerette is volna, de ennek ellenére is elég valószínűtlen, hogy a közeljövőben láthatjuk ezt a mérkőzést. Jelen esetben maximum annyi terhelést szeretnének ráhelyezni, mint amennyit a tavalyi WrestleManián. Esetleg ez már egy korai jel arra, hogy The Rock karrierjének vége, vagy a WWE enged, és hagyja ringbe lépni?

Egy gondolat a(z) “The Rock vs Roman Reigns: vajon miért nem történt meg?” című bejegyzésnél

  1. Ehhez csak annyit, hogy:

    1. Meltzer az esetek 90%-ban hülyeségeket beszél.

    2. Az egész mögött az van, hogy Rockynak nem tudnak és nem is akarnak már annyit fizetni, amennyit kér, mert az csillagászati összeg. A sok adás ellenére a hírek szerint a WWE jól áll anyagilag, nincs jelenleg szükségük a Rockra egy pár promon kívűl. Egy meccsért a jó Dwayne egy vagyont kér.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s