Triple H megmondja a tutit: Roman Reigns már most “heel”

Roman Reigns nem örvend túl nagy népszerűségnek, kap hideget-meleget – de inkább hideget – viszont nem mindenki úgy lát rá erre a dologra, mint ahogyan a többség. Triple H a Sports Illustratednek adott interjújában rávilágított néhány elég érdekes dologra, amely fényében már világossá válik, hogy Roman miért van ott a Main Eventben a legtöbb alkalommal.

Az emberek ránézhetnek Roman Reigns-re, és azt mondhatják, “Roman Reigns a sikertelen próbálkozás”, viszont nagy jegyeladásokat produkál. Roman kapja a leghangosabb reakciót a legtöbb esetben, legyen az akármilyen is. Sok rajongó mondja hogy “Miért nem kap végre Roman Reigns egy heel turnt?!”. Miért kellene, már nem az?

Továbbra is sokan azt vallják “Még hogyhogy nem kapott heel turnt? A közönség 70%-ától csak boo-t kap.”. Így viszont ő a jelenlegi legnagyobb heel, nemde? Ha az aréna 70%-ától boot kap, akkor heel. Mi csupán a megszokottól eltérő módon érjük el azt, hogy utáljátok.

Összegezve, a WWE-nél heelként gondolnak Roman-re, szóval a közeljövőben nem igazán várható, hogy valódi heel turnt kap.

4 című bejegyzés “Triple H megmondja a tutit: Roman Reigns már most “heel”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Szerintem H csak magyarázza a bizonyítványt. Vince még mindig nyomja, nyomja, nyomja, és szerencsétlen Hunternek teszik föl a kérdést, hogy mégis mi a franc van. Neki meg ilyen hülyeségeket kell mondania. Egy heel nem attól heel, hogy kifújolják, hanem attól, hogy heel-ként viselkedik (alattomos támadások, ilyen jellegű megjegyzések, sötétebb történetszál, beleszólás mások meccseibe). Roman a műsorokon nem viselkedik heelként, tehát nem heel és pont. A rajongók nem azt akarják, hogy továbbra is fújolni lehessen, hanem azt, hogy ne legyen face-ként a legnagyobb meccsek közelében, úgy, hogy nincs mögötte a közönség támogatása. Ha Roman hétről-hétre minden RAW-n beleszólna mások meccseibe, letámadna embereket a backstage-ben, csalva nyerné a mérkőzéseit, csalással jutna el az övmeccsekhez, sokkal inkább elfogadná a közönség, mert egy heelnek nincs szüksége a közönség támogatására. Most meg nincs is mögötte a közönség, és nem is viselkedik heelként. Ezzel a dumával nem legitimálják, ha normális heel turn nélkül Reigns tisztán veri a Takert.

    Kedvelik 1 személy

  2. Már többször leírták már ha jól tudom,hogy a közönség aki kimegy és a kemény pankráció rajongók nem mindig egyeznek meg,ezért van a boooo neki is pl. De ők csak tudnak valamit,de már lassan sajnálom Roman karakterét emiatt… Annyira nem rossz spíler,hogy ezt kapja,de ők tudják 😀

    Kedvelés

  3. Érdekes heel.. mert nagyon sokszor heel karakterek ellen is küzd? Most akkor hogy van ez? a WWE-nél szinte alapvető h csak face vs heel jöhet össze,más variáció nem.. ráadásul ezzel is csak ki akarják kerülni a tényleges heel turnt..

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s