Shane McMahon Brock Lesnar-t és Roman Reigns-t látná legszívesebben jövő héttől a SmackDown-on

A tegnap esti Talking Smack-ben Shane McMahon helyettesítette Daniel Bryan-t. A 25 perces műsor alatt szokás szerint érkeztek szupersztárok, ami mellett több téma is volt, többek között a jövő heti Shake-up, ami arra hivatott, hogy felfrissítse a Rostereket.

Shane valamiért nincs elragadtatva a szóban forgó eseménytől, ugyanakkor Renee Young “nyomására” csak kinyögte, hogy elsődlegesen Brock Lesnar és Roman Reigns az, akit alkalomadtán megkaparintana a SmackDown Live számára.

Lesnar, mint Universal Bajnok elég valószínűtlen transzfer, Reigns helyzete viszont sokkal pozitívabb ebből a szempontból. A jelenleg futtatott – this is my yard now – történethez még illene is a váltás, hisz a RAW-ot Undertaker legyőzésével meghódtotta, most pedig következhetne a SmackDown, azon belül is a WWE Championship a közeljövőben.

A Shake up-ra jövő héten, a RAW keretein belül kerül majd sor.

2 című bejegyzés “Shane McMahon Brock Lesnar-t és Roman Reigns-t látná legszívesebben jövő héttől a SmackDown-on” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Brockot nem csak Shane hanem Steph is szívesen látná az adásokon, de hát megint jó bajnokunk van… no mindegy úgy is Kék párti vagyok szóval nem fog a szívem összetörni hogy nem látom 😀

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s