Nem, Chris Jericho még nem hagyta el a WWE-t a Fozzy miatt

Igazából nem gondoltam, hogy ennek a cikknek, ezeknek a soroknak meg kell születni, ugyanakkor ma arra ébredtem, hogy külföldi portálok arról írnak: Chris Jericho végzett a WWE-vel.

Engedjétek el ha látjátok, nem így van. Leaglábbis egyelőre nem.

Mint tudjuk – Jericho hétfő este elszenvedett egy Powerbomb-ot Owens-től és Joe-tól a RAW-on, amit sokan úgy értelmeztek, hogy ezáltal lett Y2 kiírva a sztoriból zenekara, a Fozzy miatt. Valójában nem, mindössze annyiról van szó, hogy így tudták a legkönnyebben megoldani Bálor visszatérését, hisz a WWE első Universal Bajnoka végül Chris-t váltva társult a főeseményen Seth Rollins mellé az Owens és Joe elleni küzdelemhez.

A történet érdekessége, hogy ugyanazt játszották be vele, mint tavaly. Emlékezhetünk – a WM 32 utáni RAW-on, Owens Zayn-t powerbombolta egy asztalra, hogy ennek köszönhetően Cesaro visszatérhessen a főeseményben létrejövő Fatal 4 Way mérkőzésbe.

Chris Jericho és Kevin Owens visszavágója a United States Bajnoki címért az első összecsapás, ami hivatalos formában is bejelentésre került a WWE Payback PPV-re. Természetesen itt zárul a feud, Jericho pedig ezzel a mérkőzéssel búcsúzik el határozatlan időre, hogy aztán májusban megkezdhesse a turnét a Fozzy-val.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s