Big Show dühös volt a WrestleMania-t követően?

Big Show már a Mánia előtt jelezte, hogy a 33-as lesz pályafutása utolsó nagy eseménye. Ennek megfelelően sokan – köztük mi is – valami nagyon emlékezetes dolgot vártak az Andre The Giant Memorial Battle Royal alatt, de hiába.. Show, csak úgy mint Strowman: nagyon hamar távozott.

Sean ‘X-Pac’ Waltman, aki backstage tartózkodott a WrestleMania-n, legutóbbi podcast adásában boncolgatta az este történéseit, valamint Show-val kapcsolatban is elárult egy-két érdekes dolgot. Mint mondta – Show sokkal többet várt attól, amire lehetőséget kaptak, valamint hitt benne, hogy abból a kicsiből valami különlegeset hozhatnak ki, de amint összejött a meccsen belüli face-off Strowman-nel, szinte azonnal rájuk rontottak a társak, amit követően viszonylag gyorsan ki is estek mindketten.

Vajon elsiették a kollégák a dolgokat? Pontosabban csak Zayn, hiszen ő volt a legelső, aki a face-off-ot megtörve lerohanta Strowman-t.

Show fursztrációjának másik oka az lehetett, hogy eredetileg ő és Strowman kapta volna a main spot-ot, amit követően eldől a trófea sorsa, de a kiszámíthatóság miatt valószínűleg nagyon hamar elvetették ezt az opciót a kreatívok.

3 című bejegyzés “Big Show dühös volt a WrestleMania-t követően?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Utóbbi évei, illetve a folyamatos squash Lesnarnak (még mióta csúcsformában van azóta is) nem csodálom, hogy dühíti már minden főleg, hogy még a mostani WM-en is egy Mojo Rawleyért kiejtették őt… Remélem még egy jó évet még adnak neki és normálisan visszavonulhat az óriás.

  Kedvelés

 2. Jogosan dühös elég sok évet eltöltött a szervezetbe és jó meccsei voltak erre ilyen jobber MECCSET KAPOTT AZ UTOLSÓ MÉRKŐZÉSÉN EZ MAGA A SZÁNALOM.

  Kedvelés

 3. Nagy kár, nagyon nagy… Mojot konkrétan azóta nem láttam adáson, hogy nyert. Nekem nagyon úgy fest, hogy ez a Battle Royal jobbereknek van kitalálva, most lehetett volna valamiféle presztízst szerezni ennek az egésznek ha Strowman nyer..
  Ennek ellenére egy nagyon jó WM-en vagyunk túl szerintem!

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s