AJ Lee: Bayley viszi tovább az örökségem

Frissen kiadott – Crazy Is My Superpower – könyve promóciós körútját végzi jelenleg AJ Lee, a WWE korábbi háromszoros Díva Bajnoka.

AJ a turné egyik állomásán az aláírások kiosztása mellett még a rajongók kérdéseire is válaszolt, ekkor mondta el, hogy mennyire szereti Bayley-t, akinek mindig is egy különleges hely lesz a szívében, valamint, hogy úgy érzi ő lehet az a személy, aki tovább viszi majd az örökségét a WWE-ben. Jó érzéssel tölti el a csajok sikeressége, egyfajta “küldetés teljesítve” tudattal árasztja el, amitől nem is lehetne boldogabb, és reméli, hogy ők is hasonlóan éreznek.

Bayley már javában olvassa a könyvet:

AJ továbbá azt is elárulta, hogy a WrestleMania 30-on – az egész Roster felett – aratott győzelmét követően úgy érezte, hogy elért mindent, amit lehetett, és hogy a háborújának vége. Még egy teljes évet maradt, ami már csak hab volt a tortán.
Utolsó mérkőzését 2015-ben vívta a RAW after WM-en, majd váratlanul bejelentette visszavonulását. Azóta a nemrég kiadott könyv készülése jelentett számára mindent – párja, CM Punk mellett természetesen.

Az interjú szekcióban azt a kérdést is nekiszegezték, hogy a WWE valóban az esküvőjük napján bocsátotta-e el Punk-ot, de erre AJ nem volt hajlandó válaszolni, ugyanis mint mondta jelenleg is folyamatban van a peres eljárás Punk, Colt Cabana, valamint a WWE orvosa Chris Amann között.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s