Közeledik az ideje Stephanie ringbe lépésének?

Az elmúlt három év függvényében jogosan merülhet fel a kérdés.

A RAW jelenlegi Főirányítója, legutóbb a 2014-es SummerSlam-en lépett ringbe, majd győzte le Brie Bella-t Nikki hathatós segítségével.
Karaktere voltaképp azóta se változott, sokszor egyszemélyben testesíti meg az Authority-t, s ez az utóbbi években rendre vissza is ütött. 2015-ben a WrestleMania 31-en Ronda Rousey áldozatává vált, tavaly a WrestleMania 32 alkalmával Reigns spearelte le, múlt vasárnap pedig Rollins rúgásának következtében Triple H segédkezett, hogy minél gördülékenyebb legyen az asztalra zuhanás.

A Brie-vel folytatott sztori óta viszont csak az idei év elején tűnt úgy, hogy reális esély van Stephanie újbóli ringbelépésére. Ellenfélként rögtön három hölgyet is megnevezhetünk. Főként Sasha-t és Bayley-t, halkan pedig még Charlotte-ot is, aki nemrég ki is jelentette, hogy Bayley-hez hasonlóan számára is Stephanie az álomellenfél egy nagy meccs keretében. Sasha Banks közelgő Heel Turn-je azt gondolom kizárja a párosítás létrejöttét, hisz Stephanie első sorban negatív karakterként jó, persze ha épp mindez nem laposodik el, s legfőképp kellően motivált a helyzethez.

Amit személy szerint el tudok képzelni, az egy Bayley kontra Stephanie összecsapás a WrestleMania 34-re, ami napra pontosan egy év múlva kerül megrendezésre. Lehetne akár SummerSlam is, de az ideire már végképp be kellene zsúfolni azt a Bayley vs. Banks meccset, amihez Brooklyn nem csak történelmi jelentőségű, de a legméltóbb is egyben.. A WrestleMania 34-re New Orleans-ban, a Mercedes Benz Superdome-ban kerül sor, vagyis azon a helyen, ahol négy éve Daniel Bryan és Triple H remekbeszabott viszálya zárult egy mérkőzéssel. Itt jöhetne létre adott esetben Bayley és Steph csatája is, ami történet szerint egy-két helyen már az eddigiekben is hasonlított az említett párharcra.

Mindent meg lehet oldani, egy hosszabb kivezetéssel ezt is. Nem kell több, mint hogy Stephanie sokáig froclizza Bayley-t a ténnyel, miszerint igaza volt Sasha-val kapcsolatban, aki végig csak azért segítette és maradt a közelében, hogy végül a legalkalmasabb pillanatban hátbaszúrja az öv érdekében. Bayley előbb-utóbb robban, és előbb-utóbb ott találnánk magunkat, hogy nagyon is kézenfekvő lesz ez a mérkőzés. A közönség nagy része epekedve várja, hogy valakinek elég bátorsága legyen felvenni a kesztyűt a “kegyetlen és hidegvérű” üzletasszonnyal szemben, pont úgy, mint annak idején Brie tette. Tekinthetjük kiváltságosnak is azt, aki megkapja a lehetőséget, de hogy Bayley érdemes lenne rá, az idővel vitathatatlan lesz.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s