Sasha Banks a SmackDown-on?

Tegyük most félre a jobber áradatot, ami ellepte a vörös csapatatot, és helyezzük inkább előtérbe a Női divízió alakulását, mely félig-meddig igazolta a várakozásokat.

Alexa Bliss a papírformának megfelelően érkezett, vele viszont sem az általam jósolt Natalya, sem a sokak által várt Becky nem jelent meg. Sokkal inkább Mickie James, aki mondjuk jól is járt, s tökéletesen pótolhatja majd a RAW távozóit, nem utolsó sorban pedig a két öv közül sokkal nagyobb presztízsnek örvendő RAW címet nyerheti el később.

Na de ki megy ma éjszaka a SmackDown-ra?

Vasárnap, Charlotte mellett Nia Jax-szet említettem. Charlotte-ot továbbra is tartom, sima vereségeket szenvedett az utóbbi hetekben, neki egyértelműen váltani kell. Nia helyett viszont most már azon a véleményen vagyok, hogy Sasha Banks is brand-et módosít. Nem kapta meg a Heel Turn-t, Bayley-vel sem kezdett feudba, és a tegnap esti szegmensben is csak epizódszerep jutott osztályrészül számára. Az már megint egy más kérdés, hogy nem lenne túl jó a folytatásban a Charlotte & Sasha párosnak az, ha ugyanabba a táborba tartoznának.

Banks a RAW óta kéz ízben is “hergelte” a rajongókat, rajongóit. Sok szimpatizáns úgy véli, hogy Sasha-nak ideje átkerülni a Shane által irányított műsorra. Az első eset egy válasz volt Naomi egyik kommentjére, mely alatt Sasha sejtelmesen és burkoltan utalt a SmackDown-ra való érkezésre, a másik pedig egy nemrég posztolt (WrestleMania) kép, amihez a #Bosston hashtag-et illesztette. A ma esti SmackDown hazai pályának számítana Sasha-nak, hisz Boston-ban kerül megrendezésre a TD Garden-ben. Van alkalmasabb helyszín a váltásra?! Bár azt hozzáteszem: ilyenkor szokott előfordulni, hogy egyáltalán nem az történik, amit az adott szupersztár előrevetít.. 😀

Nem merek semmit biztosra mondani, azok után meg pláne nem, hogy RAW PPV-n lesz WWE Championship meccs.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s