Strowman kapja az első tüzelési lehetőséget Lesnar-ral szemben?

Továbbra is rejtély, hogy ki kapja majd meg a lehetőséget a bizonyításra – bizonyításra és nem a győzelemre – Brock Lesnar-ral szemben a RAW harmadik, vagy negyedik exkluzív PPV adásán.

A Wrestling Observer szinte tényként közli, hogy Lesnar első címvédő mérkőzése Braun Strowman ellen történik majd az Extreme Rules-on, vagy a Bad Blood-on.
A hosszútávú elképzelés elméletileg továbbra is az, hogy a WrestleMania 34-et Reigns és Lesnar main eventeli a Universal bajnoki övért, és eddig nem is találkoznak egy az egy elleni küzdelemben.
A kihívói jog Lesnar ellen minden bizonnyal a Payback-en dől majd el Reigns és Strowman között, s hogy Reigns karaktere ne sérüljön a vereség tényétől, valószínűleg stipulációt is kapnak a csatához. Ez a hétfői szegmensükből kiindulva lehet akár Stretcher (hordágyas), vagy Ambulance (mentőautós) összecsapás. Előbbinél a lényeg, hogy a hordágyon fekvő riválist áttolják a bejáratnál felfestett vonalon, utóbbinál pedig szimplán csak be kell rakni a mentőbe, majd rácsukni az ajtót. Mindkét variáció tökéletes, és egyúttal levédik vele Roman sérthetetlen karakterét.

Talány, hogy Reigns szorul-e majd kihagyásra a történet szerint a hétfőn elszenvedett zakót követően, de sok ideje biztosan nem lesz a tétlenkedésre, ugyanis vasárnaphoz két hétre PPV.

4 című bejegyzés “Strowman kapja az első tüzelési lehetőséget Lesnar-ral szemben?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Roman tippem szerint nem lesz ott hétfőn, sőt rákövetkező héten sem (max valamilyen előre felvett “gyógyulós”, “kórházas”, stb szegmensben). Majd lebegtetik, hogy mennyire megsérült és valószínűleg képtelen lesz meccselni a PPV-n, de aztán a szuperhős csak megjelenik. Ez tökéletesen beleillene a mintába, ahogy eddig Romant építették, és szokás szerint promóznia sem kellene a meccset.

    Kedvelés

  2. Kedvelem Lesnart. Sajnálom hogy sok fellépése csak Dark szegmenses ezért nagyon nem látható. Jó páros Paul H-vel.

    Kedvelés

  3. Sajnálom, hogy övet kapott mert előbb vagy utóbb elkell veszítse. Ên kedvelem a karakterét! Amúgy valamilyen szinten Strowmannal is így vagyok.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s