WWE Championship tervek a nyárra

Az eredeti tervek szerint, Randy Orton a május 21-én megrendezésre kerülő Backlash-en tette volna kockára a WWE Bajnoki övet Bray Wyatt ellen a House of Horrors keretein belül, de mivel Bray átkerült a RAW-ra, aminek egyébként sem lesz világbajnoki címmérkőzése a Payback-en – a felek csatáját végül előrehozták április 30-ra.

Sok újat valószínűleg nem mondunk azzal, hogy Randy Orton megvédi az övet. Ezt követően jön majd a Backlash, utána pedig a Money in the Bank a SummerSlam felé vezető úton.
A legtöbb spekuláció arról szól, hogy Orton ellenfele a nyár folyamán AJ Styles, vagy Shinsuke Nakamura lehet. A Wrestling Observer azonban arról számolt be, hogy Baron Corbin hamarosan megkapja a lehetőséget Orton ellen a világbajnoki címért. Mindez még nem is volna olyan meglepő, mivel Corbin folyamatosan fejlődik, ehhez pedig természetesen push párosul. Nagyon nehéz jóslatokba bocsátkozni, hisz egyrészt Corbin és Nakamura is gyorsan kerülhet a megfelelő pozícióba, másrészt ott a júniusi Money in the Bank PPV, amiről egy bizonyos kiválasztott szupersztár táskával távozik majd, melynek segítségével akármikor lecsaphat a címvédő bajnokra, felborítva ezzel minden vélt, vagy valós papírformát.

Azt azért halkan hozzáteszem, hogy Én visszahoznám a SummerSlam környékére Kane-t Orton ellen a bajnoki címért, folytatva azt a történetet, melynek értelmében Orton korábban megtámadta azért, hogy minél könnyebben a Család közelébe férkőzhessen. És mivel nem gondolom, hogy túl nagy problémák lennének Kane-nel azon kívül, hogy gyenge a karaktere – meg is nyeretném vele az övet, amit aztán a táskát birtokló akárki egy beváltást követően levesz róla.
Persze, talán hülyeség. Talán nem érdemli meg, s legfőképp esze ágában sincs a polgármesteri agyf*z közepette értelmes birkózó tevékenységet folytatni, de na.. Corbin még nem áll készen a főövre, de azt se szívesen látnám, hogy megetetik Orton-nal. Nakamura-nak kell egy-két sima feud a regnálás előtt, Styles nemrég volt bajnok és jelenleg kimondottan szüksége sincs egy újabb uralomra, mint ahogy Owens-nek se, Zayn-nek pedig először a nagyon mélynek tűnő gödörből kell visszakapaszkodni.

Egyelőre ami biztos, az egy Nakamura & Ziggler, valamint egy Owens & Styles viszály. Corbin pedig rövidtávon megkaphatja Zayn-t arra az időszakra, míg Orton le nem tudja az utolsó felvonást Wyatt ellen.

2 című bejegyzés “WWE Championship tervek a nyárra” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Jó lenne a Kane -es verzió, de már nagyon a politikai pálya felé orientálodik. Szerintem nem véletlen kezdett “gyengülni-elmaradozni”. Valószinű ez az Ő döntése volt.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s