5 világbajnok aspiráns szupersztár a WWE választásában

Corey Graves tolmácsolásával újabb Top 5-ös listát gyártott a WWE, mely ezúttal azt hivatott boncolgatni, hogy a következő egy évben ki az az 5 szupersztár, akinek a leginkább a világbajnoki cím közelébe kellene férkőzni.

A lista tartalmazza Sami Zayn, Cesaro, Shinsuke Nakamura, Samoa Joe, valamint Baron Corbin nevét. A szóban forgó szupersztárok közül talán Nakamura és Corbin van a legkedvezőbb helyzetben jelenleg ahhoz, hogy belátható időn belül teljesítsék a nem túl lehetetlen feladatatot. Cesaro és Joe esélyei a RAW-on a Universal bajnoki öv napjainkban betöltött szerepe miatt elképzelhetetlennek tűnik, Zayn számára pedig idővel szintén minden adott lehet a SmackDown-on, hogy egy nap a dereka köré csatolhassa a legnagyobb presztízsnek örvendő WWE Bajnoki címet!

3 című bejegyzés “5 világbajnok aspiráns szupersztár a WWE választásában” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Cesaro szerintem sem lesz ( de,de lehetne) sosem bajnok… Samy -t sem hiszem, Corbin talán egyszer felül kicsit, Nakamura,Joe ok, habár Joe-t nem nagyon veszik a nézők ha jól látom…

    Kedvelés

  2. Nem szeretem az ilyen jövő bajnokesélyesei összeállítást főleg nem cégen belül, értelmetlen Cesaro érthetetlen módon top10 wrestler között van a szervezetben, de annyira nem kezdenek vele semmit, hogy az félelmetes már. Samy ugyanez. Tegyük hozzá nem játszik az a szó, hogy HA, de ha nincs Bálor sérülése ő se lett volna Universal bajnok. NXT arcok közül sokkal nagyobb esélyt bajnoki címre mint rájuk sajnos.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s