Roman Reigns tegnap este visszatért a revans jegyében

” I’m not finished with you! ” – mondta Braun, mielőtt felborította a mentőautót. Tegnap este Roman-nek is megvolt a lehetősége, hogy az idézett mondat szerint cselekedjen, ezt a sanszot pedig maximálisan kihasználta a helyi közönség legnagyobb örömére.

A hétfőn látott könyörtelen támadás következtében Reigns több sérüléset is elszenvedett – jelentette a WWE. Persze valójában nem, csak a történet részét képezték a BigDog problémái. Ugyanakkor a látottak, majd a WWE közleménye bőven hordozta magában azt a lehetőséget, hogy Reigns-re kihagyás vár.

Emlékezhetünk Jericho-ra, aki a Festival of Friendship-pen elszenvedett verést követően nem szerepelt sem a tévés adásokban, sem a Live Event-eken érdemben, hisz sellingelte a sérülést.

A RAW múlt éjszaka Providence-ben tartott Live Event-et, a főeseményre pedig Braun Strowman érkezett elsőként, majd legnagyobb megdöbbenésére, felhangzott Reigns zenéje. Roman tehát jött, hogy harcoljon. Közben azért figyelt arra is, hogy megfelelően sellingelje a vállát , ami a WWE közleménye szerint megsérült hétfőn. A sporik próbálták Roman-t visszatartani, nemsok sikerrel.. Kezdetét vette a bunyó, ami Street Fight-ba csapott át. Sérült váll ide, vagy oda: Reigns végül felülkerekedett, miután keresztül-spearelte egy asztalon riválisát.

Roman Reigns!!! #wweprovidence

A post shared by miriam2cars (@miriam2cars) on

Holnaphoz két hétre Payback, amire kimondva-kimondatlanul hivatalos a két srác újabb meccse. Az elsőt Reigns nyerte a FastLane-en, meglátjuk, hogy sikerül-e neki óriást mészárolni másodszor is, vagy BRAUUUUUUUN ezúttal már sikerrel veszi a Roman-t jelentő akadályt.

 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s