“Stone Cold” Steve Austin adott néhány tanácsot Seth Rollinsnak

A WWE legendája, “Stone Cold” Steve Austin nem rég beszélt Randy Orton és Bray Wyatt karakteréről, valamint adott nekik néhány tanácsot a podcast-jében. Ugyanígy tett most Seth Rollins-szal is, akivel szemben elég kritikus hangon beszélt:

Ki is az a Seth Rollins? Amikor valaki azt mondja, hogy Seth Rollins, vagy Seth ‘Freakin’ Rollins, nem igazán látom a lelki szemeim előtt, hogy ki vagy mi is akar lenni a srác. A teher, ami azzal jár, hogy ezt elérjék, ugyanúgy az Ő, és a WWE vállán is ott van. Nem igazán látom, hogy milyen személyisége is van neki. Nem elektrizáló akár The Rock, nem egy vezetőség ellenes srác mint Stone Cold, és nem fogható a Halott Emberhez sem. Tehát akkor ki is ő? Vegyünk alapul egy másik, elég egoista embert, Bret ‘The Hitman’ Hartot. Az övé sem egy kiemelkedő személyiség, de a karakterének a zsenialitása abban rejlett, hogy ő volt a ‘Hitman’, a f*szagyerek, az ‘Excellence of Execution’, és a legjobb aki valaha volt, van, és lesz.

Ennek ellenére Bret egy nagy alázatos, és csendes ember volt a ringen kívül. Sok dologban hasonlítanak Seth-tel, viszont Bret mégis nagyon más: nem volt magamutogató, inkább konzervatív, világklasszis karakterrel megáldva. Sethnek ezen kellene dolgoznia.

Amikor Rollins visszatért, sosem érződött úgy, hogy igazi face turnt vett volna. Úgy tűnt, hogy az egyetlen dolog, ami motiválta, az az, hogy bosszút álljon a mentorán, aki elárulta őt. Hiába volt ez a dolog egy face-hez illő, Rollins cselekedetei és hangneme továbbra is egy heel bajnokéhoz hasonlítottak. Azonban az elmúlt néhány héten remek munkát végzett abban, hogy a nézőknek tetsszen amit csinál, és az értékeket megbecsülvén bocsánatot kért, majd ígéretet tett a rajongóinak, hogy soha többé nem választja a könnyebb utat. A Kingslayer hozzáállása továbbra sem fedi fel nekünk, hogy ki is Seth Rollins, de kezdésnek megteszi.

Egy gondolat a(z) ““Stone Cold” Steve Austin adott néhány tanácsot Seth Rollinsnak” című bejegyzésnél

  1. Van benne igazság. Ugyanez a gondja sok felkerülő NXT-s arcnak, vagy hiányzó vagy nagyon gyenge személyiséggel, gimickkel érkeznek.

    A Shieldből is csak Ambrose-nak lett igazi karaktere, Seth-et elvitte az inringje és mic skillje, Roman még rosszabbul járt. Sokan vannak még, pl Apollo Crews, Bo Dallas, Tyler Breeze (neki volt karaktere, csak iszonyat elhasznált ötlet), stb is említhető lenne.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s