A Miz őszintén beszél az elhíresült Talking Smack promóról

Már-már CM Punk pipebomb-jának magaslataiban járt tavaly nyáron a Miz, amikor is a Talking Smack egyik adásában elképesztő promót vágott le Daniel Bryan-nel szemben. Sokáig ment a “vita” arról, hogy ez most akkor script alapon működött-e, vagy sem.

Miz nemrég a FoxSports-nak adott interjút, s ha már feljött a téma, úgy gondolta, hogy ideje tiszta vizet önteni a pohárba.
Az A-lister mindenekelőtt kijelentette, hogy ezelőtt soha, senkinek sem beszélt erről. Felelevenítve az aznapi eseményeket elmondta, hogy mint IC Bajnok – az előre felvett backstage jeleneten kívül – nem volt részese az aktuális SmackDown adásnak. Ez a Bajnoki öv az, amit gyerekkora óta imádott, és nem akar az a srác lenni, aki azt mondja, hogy naggyá fogja tenni a címet, de aztán végülis nem csinál semmit. Egyenesen az a célja, hogy naggyá tegye. Így hát azt mondta a stábnak, hogy tegyék őt aznap este a Talking Smack-be. Visszakérdeztek, hogy oké, de mégis mit akar csinálni? Miz erre azt válaszolta, hogy darabokra szedi Daniel Bryan-t. Miz bevallja: meglehet, hogy túlzott, de amikor előfordul, akkor már nincs határ. Akkor minden csak hajtja előre, egészen míg el nem sötétül előtte minden. Ő az a srác, aki mindig is itt volt, mindent megtett, megtette azokat a dolgokat amiket mások nem, dolgokat, amiket John Cena nem óhajtott, és mindezek mellé sosem volt sérült.. Az emberek dícsérték őt az elhangzottak után, de az igazat megvallva annyira dühös volt abban a pillanatban, hogy nehéz lett volna tovább beszélnie. Bryan távozott. Miz nem ezt várta tőle, azt viszont sokkal inkább, hogy megüti. Tisztában van vele, hogy az elhangzottak nagyon nyersen lettek tálálva mindamellett, hogy övön alul is érték Daniel-t.

Egy biztos: Miz császár lett az ominózus estét követően, szárnyalása pedig – hozzá képest – soha nem látott magasságokban halad.

4 című bejegyzés “A Miz őszintén beszél az elhíresült Talking Smack promóról” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. És most hol az IC öv? :/ Én nem akarok itt negatívoskodni de Dean !NEKEM! nagyon lapos mint bajnok, sőt talán mint pankrátor is. Most lehet azzal jönni, hogy a CZW-ben milyen jó volt meg, hogy a WWE-ben vissza van fogva.. jó, de attól még lehet újítani azon a moveset-en. Különösen a Macho elbow az ami zavar egyébkén, !SZERINTEM! annyira nincs benne erő, olyan mintha csak esne egyet és kész, nem tudom… akárhányszor látok tőle egyet mindig hunyorítanom kell. Ott van pl Tamina, olyan jól adja át a Superfly splash-t, jó nézni.
  Áhhh, én tényleg próbálom kevésbé kritikusan nézni Deant de valahogy az egész embert nem veszi be a szemem, nem utálom csak !SZERINTEM! unalmas bajnoknak… ÉS igen mérges vagyok mert Miz olyan löketet adott az övnek amire már nagyon régen nem volt példa.

  Kedvelés

  1. Deannek ez a “crazy” karakter áll jól mikor se heel, se face hanem szimplán bolond 😀 Rárakták az övet szerintem pont azért, hogy majd Corbint megcsinálják vele azzal, hogy egy volt világbajnokot győz le, de ezzel a ShakeUp-al az egész feudjuk kútban landolt. Dean tipikusan akkor birkózik jó meccseket szerintem mikor kikötés is van (legutóbb TLC Styles ellen, de ne menjek mennyire 2 héttel ezelőtt Corbin ellen), de néha neki is vannak ezek az üresjáratai… Miz szerintem a Rawn visszaszerzi majd valahogy az IC övet szerintem hétfői szegmens után is erre fog a sztori haladni és a Rawn megint emelhet az öv értékén, mert a főövért szinte senki nem fog odakerülni így az IC övre még többen pályázhatnak majd. Kérdés öv nélkül minek lett áthozva a Rawra mikor a SD-n már top heel karakter volt és főöv közelében is lehetett volna…

   Kedvelés

  2. Én egyetértek nagyjából. Dean lunatic karaktere jó, mikrofonnal is jó, az egyetlen probléma, hogy a ringben extrém szabályok mellett szórakoztató főleg, azt meg a PG miatt a WWE ritkán vagy korlátozottan engedi.

   A mozdulatai szerintem is elég átlagosak, azok az ütésnek nevezett valamik, amiket előad, szerintem hangulatrombolóak, egy gyerekben sem tudna velük kárt tenni. A lunatic lariat és a suicide dive jók, a dirty deeds elmegy, a többi gyenge vagy unalmas. Tudna ő többet is, de ennyit engednek neki sajnos.

   Sajnos bajnokként a karaktere is sokat gyengül, mert nem randalírozhat valami miatt kedvére, az átlagos in-ringje miatt pedig gyakorlatilag beleszürkül a mezőnybe.

   Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s