Shinsuke Nakamura kontra AJ Styles, mint a SmackDown főeseménye a WrestleMania 34-en?

Persze, erről még nagyon korai beszélni. Ugyanakkor nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szabad.

A Dirty Sheets podcast legfrissebb kiadásában a szóban forgó párosítás hangzott el, mint a Mánia 34 – SmackDown-t érintő főeseménye. A gála egészét képző főmérkőzés, elviekben továbbra is Brock Lesnar és Roman Reigns küzdelme a Universal Bajnoki övért.
Ha a felállás nem lenne így is elég csábító, a jelentés értelmében a WWE Bajnoki címért csapnának össze a felek New Orleans-ban, 2018. április 8-án. A szóbeszéd szerint az álommeccs tervezése már nagyvonalakban zajlik, a két szupersztárt pedig távol tartanák egymástól egészen a WM szezonig.

Jelenleg Nakamura és Styles is a SmackDown tagja, s hacsak valami csoda nem történik, mindketten ott is maradnak az elkövetkező egy évben. Addig is viszont számos megugrandó akadály vár mindkettejükre, részben a világbajnoki cím megszerzése, részben pedig olyan sikerek – főként Nakamura-nak -, melyek segítségével ott találják magukat a brand főeseményében. (SummerSlam könyékére nagyon kinéz az a Cena vs. Nakamura!)

Tavaly januárban a Wrestle Kingdom 10-en már megküzdöttek egymással az NWJP világbajnoki övéért, akkor Nakamura hagyta el győztesen a szorítót.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s