Dave Meltzer szerint volt valóságalapja a hétfő este Ambrose kárára elhangzott dolgoknak

A Miz újabb magas színvonalú promóval döbbentette meg a WWE Univerzumot hétfő este, amikor is aktuális vendégét, a címvédő Interkontinentális Bajnok Dean Ambrose-t állította pellengérre. Mindenki döntse el maga, hogy az elhangzottaknak mennyi valóságalapja lehet. A Wrestling Observer szakértője szerint, nagyon is sok.

Emlékeztetőül – Miz lustának és önelégültnek nevezte Ambrose-t, aki elpazarolt minden egyes megkapott lehetőséget tavaly nyár óta. A SmackDown Live első Draftolt személye volt, WWE Bajnokként mehetett a SummerSlam-re, de fél évvel később már csak a WrestleMania KickOff szakaszában jutott szóhoz.
Dave Meltzer szerint amikor ilyen állítások hangzanak el egy promó során, akkor az általában valaki valós érzéseit tükrözi vissza, tehát a WWE vezetése érezheti úgy, hogy Ambrose-t önelégültséggel árasztotta el a szervezetben betöltött szerepe.

Annyi mindenesetre bizonyos, hogy a promóban elhangzottakra Ambrose is klasszis módon reagált, még mielőtt megtámadta volna a nagyszájú MoneyMaker-t.
Az események valószínűleg egy címmeccshez vezetnek majd a felek között a jövő vasárnapi Payback-re.

4 című bejegyzés “Dave Meltzer szerint volt valóságalapja a hétfő este Ambrose kárára elhangzott dolgoknak” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Igaz-e? Önelégültség? Kicsit érdekes ez, mert Ambrose egyike azon keveseknek, aki soha sem hangoztatta, hogy a cég arca szeretne lenni, és a cég sem akarta, hogy világbajnok legyen. A smarkok követelték ki maguknak mondván, hogy olyan lesz, mint egykor Stone Cold vagy CM Punk volt, aztán ahogy sikeres lett szépen kihátráltak mögüle és egy idő után már nem voltak kíváncsiak rá. Kedvelem Dean-t, de valami hiányzik belőle, hogy elérje a két előbb említett név szintjét. Talán az, hogy Ő a való életben nem igazán foglalkozik semmivel Renén és a whiskyn kívül, ezért sem értem az egész önelégültes dolgot. Ambrosenak twittere is csak azért van, mert mondták neki, hogy csináljon egyébként teljesen szarik bele mindenbe. Bemegy, megőrül a ringben, kijön és minden megy tovább, mintha semmi sem történt volna. De Ő már csak ilyen és jó ez így neki is és nekünk is. 🙂 (már akinek)

    Kedvelés

    1. Yep, a grimaszokat én is utálom, főleg akkor ha kopogtat valakit. (Ha jól emlékszem Miz-t is úgy kopogtatta amikor megszerezte az övet tőle) Értem én, hogy őrültnek van eladva de engem már kezd idegesíteni..

      Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s