Jinder Mahal az új “American Dream”-ként képzeli el magát, miután elhódította a WWE Bajnoki övet

Nem túlzás azt mondani, hogy Jinder Mahal sokkolta a világot keddi győzelmével.

Mint azt a Talking Smack-ben elmondta: keményen dolgozott a lehetőségért, majd legyőzött a legjobbak közül öt vetélytársat, hogy megkaparintsa a WWE Bajnoki övmeccset – mindezt önerejéből. Jinder kijelentette, hogy az embereknek arra kellene összpontosítani, hogy megadják neki a tiszteletet, amelyet megérdemel, nem pedig arra, hogy ki segített neki nyerni. Hozzátette: az új “American Dream”-ként képzeli el magát azt követően, hogy elnyerte a Bajnoki övet Orton-tól.

Randy Orton kontra Jinder Mahal, május 21-én a Backlash-en.

9 című bejegyzés “Jinder Mahal az új “American Dream”-ként képzeli el magát, miután elhódította a WWE Bajnoki övet” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Úgy látszik a koksz elvette az eszét is teljesen. Jó persze, persze tudom ő csak rizst csirkével tol egész nap és attól lett hirtelen 2 számmal nagyobb a pali. Tudni kell helyén kezelni a dolgot. Ez semmi más csak egy gesztus az indiai közönség felé, ha már arra a piacra is be akar masírozni a WWE Hunterrel az élen. Ortonnak meg egy jó időhúzó pihentetős feud, ha persze le nem séríti őt is Mahal.

  Ettől függetlenül vicces, hogy nemrég agyrázkódást okozott Bálornak. Annyira túltolja a cuccot, hogy már csak a hülye nem veszi észre, de most nem számít a wellness policy.

  Kedvelés

  1. Balesetek voltak, vannak és valószínűleg lesznek is.
   Ha pedig tényleg szterkózik akkor azért előbb utóbb megkapja a büntetését, ahogy előtte mindenki más megkapta, még Roman is pedig akkor bajnok volt.

   Kedvelés

     1. Igen, még kO is és ezen kár vitatkozni, mert egy rendszeresen fellépő profi pankrátor, aki ráadásul világszerte ismert, egyszerűen nem bírná anyag nélkül a mindennapos edzéseket, utazásokat, meccseket szinte pihenés nélkül, a szteroidból pedig rengeteg fajta van, nem csak az izomzat fejlődéhez használják, hanem fáradékonyság csökkentésére állóképesség fejlesztésére stb….. Lebukni meg az bukik le, akivel nincs megelégedve Vince, Romant is azért szüneteltette, mert másokat képzelt el a WWE jövőiként, de mint tudjuk, sajnos elég hamar meggondolta magát…

      Kedvelés

     1. A bizonyíték – ha nem elég ránézni például Mahalra, Crewsra, Cenara, Big Ere vagy Strowmanre – a józan ész. Hozzáteszem nem csak itt, hanem minden olyan sportban, ahol pénz van. Cucc nélkül senki nem dob egy 7kg-os kalapácsot 85 méterre, nem futja gyorsabban a 100 métert, mint egy gepárd, és nem is borít fel mentőautókat, bármennyit is edz.

      A pankrációban is rengeteg dologban segít a cucc (attól függ, hogy ki mit tol). Erősebbek, kitartóbbak lesznek tőle, jobban regenerálódnak vagy csak simán jobban néznek ki leszálkásodva, ami itt ugye fontos szempont. Ráadásul itt aztán végképp álszent dolog elítélni valakit, mivel általában legfeljebb magukat veszélyeztetik vele (kivéve, ha túltolják a cuccot, mint Jinder barátunk).

      Most legutóbb nem vettem észre, de heteken keresztül tisztán látszottak Jinderen a tipikus szteroidkiütések is. Persze biztos csak sok csokit evett és kipattogzott. 🙂

      Kedvelés

     2. Nem kell sokat gondolkodni a dolgokon, hogy bizonyítékot találj. A kisebb nagyobb wellness policy-s eltiltások. Lásd: Reigns, Orton, Del Rio, Eva Marie.

      Azt hozzá kell tenni, hogy manapság már nem nyúlnak olyan kemény szerekhez, mint pl a Benoit eset idején.

      Viszont nézzük a szervezet egyik legnagyobb ászát, Cenat. Ő mentes a wellness szabályok alól. Vajon miért?! Ha valaki tiszta, akkor nem kell védettség, mert nincs mit takargatni. Akár Huntert is meg lehet nézni. 47 évesen milyen fizikummal vonult ki a WM-en. Biztos a csirke és a rizs hatása.

      @Layman – Azt a mentős dolgot nem vettem volna ide. Mindenki tudja, hogy nem kevés segítséggel borította fel. 😀

      Kedvelés

     3. Azért írtam a mentőt, mert azt látta mindenki és egyértelmű volt, hogy kire hivatkozom.. 🙂 De elég megnézni Braunt a WWE előtti erősember versenyeken, és látszik, hogy annyira betartja a wellness policyt,hogy ha levizelne egy bonsai fát, mamutfenyő nőne ki belőle. 🙂

      Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s