Orton kontra Styles jöhet a SummerSlam környékén a világbajnoki címért

Orton világbajnoki címe nem igazán forog veszélyben, és különösebb jelentősége sincs egészen júniusig. Viszont ahogy meglesz az új Mr. Money in the Bank, valamint egyre közelebb leszünk a SummerSlam-hez, szintet lépnek a dolgok.

Styles jelenleg Owens-szel foglalatoskodik, de hogy mennyire komolyan, az csak a Backlash-en dől el. Lehet, hogy megkapja a United States övet, azonban sokkalta valószínűbb, hogy csak időhúzás jelleggel, érdemi ellenfelet akartak adni AJ-nek a nyári szezon kezdetéig. Orton-nal szinte ugyanez a helyzet, Jinder komolytalan kihívó, Corbin pedig nem az a szint MÉG pozícióját tekintve, hogy érdemben szólhasson a legnagyobbak dolgába.
A CageSide jelentése szerint továbbra terv az a bizonyos nagy meccs Orton és Styles között a világbajnoki címért. A SummerSlam környékén össze is jöhet, minden esélye megvan rá.

A felek első összecsapására pár hete került sor – Orton győzött, s ezzel kvalifikálta magát Bray Wyatt ellen a WrestleMania-ra.

3 című bejegyzés “Orton kontra Styles jöhet a SummerSlam környékén a világbajnoki címért” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s