RAW Preview április 24. – A PPV kapujában

Hat napra vagyunk a RAW exkluzív PPV rendezvényétől, így a történetekben elvarrásra kerülnek az utolsó szálak is. A következő sorokban a ma esti adás főbb eseményeit próbáljuk meg kiemelni, holnap reggel pedig szokás szerint érkezünk az Összefoglalóval.

Ki végzi a szemetesben? 

Mondhatjuk, hogy Kalisto-t érzékenyen érintették az egy hete történtek.. Kurt Angle – papíron – felfüggesztette Braun-t a munkavégzés alól, mégpedig a hét nappal korábbi – Reigns-szel szembeni akciója miatt. A Monster Among Men viszont nem az a típus, aki ilyen könnyen belenyugszik ezekbe a döntésekbe. Hadjáratot indított, melynek Truth, Goldust, valamint Kalisto látta kárát. Utóbbi egy kukában landolt, így hát adta magát számára az elképzelés, miszerint egy Dumpster meccsen vesz revansot. Angle jóváhagyta, szóval láthatjuk a csatát. Elméletileg kétség sem férhet Strowman győzelméhez, de az igazán nagy hangsúly nem is magán a küzdelmen, hanem Roman Reigns esetleges visszatérésén van. Kérdés, hogy Reigns van-e olyan lelki állapotban, hogy pár nappal testvére temetését követően munkába álljon. Ha igen, akkor minden bizonnyal ledarálja ma este Strowman-t, aki pedig majd a vasárnapi összecsapásukat húzhatja be, első számú kihívóvá válva Lesnar ellen.

Nehezedik Bliss és Bayley helyzete? 

Alexa, SmackDown-ról történő átstartolását követően szinte azonnal első számú kihívó lett Bayley-vel szemben. A WWE Wicked Witch-e azonban nem érezheti magát sem nyeregben, sem biztonságban, hisz győzelme nem volt épp a legtisztább. Ennél fogva nagyon könnyen lehet, hogy hat nappal a gála előtt tovább bővül a címmérkőzés mezőnye. Első sorban Nia-val, de nem szabad megfeledkezni Sasha-ról, és Mickie-ről sem.

Terítékre kerül az IC Bajnoki cím? 

A PPV kártya szinte teljes, azt viszont egyelőre nem tudjuk, hogy terítékre kerül-e rajta az Ambrose által birtokolt IC Bajnoki öv. A Lunatic Fringe a Shake-up során Miz-zel egyetemben került a RAW-ra, s azóta is elvannak egymással. Egy viccesebb, és egy komolyabb eszmecserét követően nagyon úgy néz ki, hogy a sokat megélt párharc újabb felvonást kap a Payback-en.

Payback is a bitch? 

Rollins és Joe viszályát nem igazán kell bemutatni. A képlet végtelenül egyszerű – Rollins a januárban elszenvedett sérülést szeretné megtorolni, Joe pedig a WrestleMania-n történtekre esküdött bosszút a Kingslayer ellen. Érdekes megjegyezni: Rollins még veretlen a PPV történelmében, eddigi három fellépésén egyaránt győztesen hagyta el a szorítót. Most viszont kimondottan, talán még Triple H-nél is nehezebb akadály vár rá Joe személyében, s nem csak amiatt, mert a Destroyer továbbra is veretlenül masírozik a main roster-en.

Említést kell tennünk Chris Jericho-val kapcsolatban is, hisz minden bizonnyal ez lesz Y2J utolsó RAW szereplése a távozás előtt. Hihetetlenül sokat kaptunk tőle az elmúlt másfél évben, remekbe szabott karakter, szórakoztató szegmensnek.. Nehéz lesz megszokni a hétfő estéket Chris nélkül. Reméljük, hogy valami különösen vicces dologgal áll elő az utolsó esték egyikére. 🙂

A múlt hétből kiindulva, várható akár egy Matt Hardy kontra Sheamus összecsapás, még mielőtt a két csapat egymásnak feszül vasárnap a Tag Team övekért.
Itt lesz továbbá Bálor, aki Wyatt érdemeleges érkezésééig csak sodródik az árral, valamint a Cruiserweight-ek, akik közül Neville és Aries történetén lesz a fókusz.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s