Ismét Sasha Banks lesz a legfontosabb faktor a címmérkőzésben?

Vasárnap este Bayley-nek hazai közönség előtt kell kockára tenni a RAW Női Bajnoki övét, méghozzá a SmackDown-ból nemrég érkező Alexa Bliss ellen.

Továbbra is adja magát a Bayley kontra Banks III a SummerSlam-re, így nagyon is logikus opció az, hogy az egyébként kártyán sem lévő Sasha újra beavatkozik Bayley meccsébe, címvédéshez segítve ezáltal a Hugger lányt.
Emlékezhetünk, hogy Bayley februári győzelme és övnyerése Charlotte felett nagyban volt köszönhető Sasha-nak, csak úgy, mint a pár héttel későbbi – sikeres FastLane címvédés, ami egyben a Queen PPV streak-jének végét is jelentette. Tetteivel, Sasha látszólag Bayley-t segítette, igazából viszont kizárólag az vezérelte, hogy a Bajnoki cím közelében maradjon, és esélyt kapjon rá a WrestleMania-n. Utóbbival nem tudott élni, mint ahogy azzal sem, hogy ismét kihívóvá váljon. Jobb híján tehát továbbra is arról kell gondoskodnia fű alatt, hogy az öv Bayley-nél maradjon a pillanatig, míg végül el nem árulja barátnőjét a cél érdekében. Az elterelő indok a beavatkozásra ezúttal is kézenfekvő, hisz ott a sérelem Bliss-szel szemben.

WWE Payback, vasárnap éjszaka a kalifornai San Jose-ból.

Egy gondolat a(z) “Ismét Sasha Banks lesz a legfontosabb faktor a címmérkőzésben?” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s