Owens már ma este esélyt kap a Bajnoki cím visszaszerzésére

Nem kis meglepetésre, Chris Jericho feladatta a vasárnapi címmérkőzést Kevin Owens-szel. Y2J ezzel kétszeres United States Bajnokká avanzsált, nem utolsó sorban pedig mostantól a SmackDown Live Szupersztárja.

Mint ahogy Kevin Owens is, változatlanul.
A múlt éjjel esedékes RAW közben kaptuk a bejelentést, hogy a barátból lett ellenségek a SmackDown-on ismét egymásnak feszülnek az övért.

Nagy kérdés, hogy mi fog történni. Jericho-nak pénteken kezdődik a turné a Fozzy-val, így a logika azt diktálja, hogy ma éjjel valami olyan fog történni, aminek következményében elveszti az övet. Ezt teheti úgy, hogy Owens legyőzi tisztán, vagy csalással, de teheti úgy is, hogy a címvédés után elszenved egy olyan verést Owens-től, ami egy történet szerinti hosszabb kihagyást – és főként övleadást – von maga után.

AJ Styles mindenesetre ellenfélre vár, hisz az már biztos, hogy a Phenomenal One lesz az egyik résztvevője a május 21-én megrendezésre kerülő US Title csatának a Backlash PPV-n.

3 című bejegyzés “Owens már ma este esélyt kap a Bajnoki cím visszaszerzésére” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Jericho lesérítette Owens kezét ezért tudta vissza nyerni az övet. Az lenne ezek után az észszerű, hogy Owens megveri Jerichot és a meccs után vagy közbe eltöri a kezét és így simán ki lehet írni hosszú időre Y2J-t és az övet is bukná.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s