Chris Jericho köszönetet mondott a rajongóknak, ígéri, hogy hamarosan újra látjuk

Elérkezett a nap.

Chris Jericho kedd este elveszítette a United States Bajnoki övet, majd elszenvedett egy óriási verést Kevin Owens-től annak érdekében, hogy kiírhassák a WWE körforgásából. Y2J turnézni indul a Fozzy-val, visszatérése egyelőre ismeretlen.

Később aztán a social media-ban mondott köszönetet:

Chris 2016 januárjában tért vissza, igaz eredetileg part-time szándékkal. Feudolt Styles-szal, Dean-nel, majd megszületett az azóta már kultusszá váló gimmick a listával, az IT-tel, és a sállal. Ez idő alatt Kevin Owens fedezéke volt, elhódította a United States Bajnoki övet, majd viszályba kezdett az őt eláruló KO-val. Első körben a Mánián elveszítette a US övet, majd a múlt vasárnapi Payback-en visszahódította a meglepetés kedvéért. Átkerült a SmackDown Live-ra, ahol rögtön le is adta a címet korábbi pártfogoltjának.

A hét folyamán az is bejelentésre került, hogy a május 20-án esedékes TakeOver: Chicago egyik Theme Song-ját Jericho bandája, a Fozzy szolgáltatja majd.

Köszönünk mindent, Chris!

2 című bejegyzés “Chris Jericho köszönetet mondott a rajongóknak, ígéri, hogy hamarosan újra látjuk” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Elképesztő figura. Az inringje számomra nem tartozik az all time legjobbak közé, de mikrofonnal, promóban, szórakoztatásban (ami az egész WWE lényege) a valaha volt egyik legnagyobb.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s