Harper vs. Rowan a Backlash-en?

Öt összecsapás már ismert a május 21-én esedékes Backlash-re, ami természetesen SmackDown exkluzív PPV lesz. A kártya akár tovább bővülhet egy hatodik mérkőzéssel is, melyet a címben szereplő párosítás szolgáltathat.

A Wyatt Family-ben korábban testvérként funkcionáló páros már többször is összeakadt a múltban, mint például 2014-ben az ikonikus Team Cena kontra Team Authority meccsen.
Az igazán nagy meccs közöttük mindeddig elmaradt. Talán létre sem jön, most viszont határozottan állíthatjuk, hogy minden eddiginél nagyobb esély mutatkozik rá. Ezen állításomat pusztán arra támasztom, hogy a jelenleg is zajló európai turné első két állomásán egymás ellen küzdöttek. Korábban már említettük, hogy a live event rendezvényeken látott párosítások előrevetíthetik a későbbi tévés adáson létrejövő történetet.

Meglátjuk, hogy lesz-e belőle valami. Harper-t nem szabadna hagyni elkallódni. Idővel talán egy helyet is kiharcol majd magának a júniusi, Money in the Bank táskáért folyó küzdelembe.

Egy gondolat a(z) “Harper vs. Rowan a Backlash-en?” című bejegyzésnél

  1. Azért ha belegondol az ember hamar kiderül, hogy Harper visszatérése gyorsan el lett baltázva.
    Kétségkívül az egyik legalulértékeltebb pankrátor. Konkrétan amióta újra itt van csak Orton-nal tudott maradandót alkotni ami szerintem az egyéni karrierjének a legnagyobb reakcióját kapta, a közönség szó szerint éltette őt és most megint a Rowan elleni feudnál tartunk…
    Akárki is nyer, ha nem úgy bookolják meg a vesztes nagyot bukhat! (i think)

    Kedvelik 1 személy

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s