AJ Styles-t felbosszantották az őt övező pletykák

A korábbi WWE Bajnok nemrég az Inside The Ropes-nak adott interjújában fejezte ki nemtetszését a pletykákkal kapcsolatban, amik az elmúlt néhány hétben övezték őt. A Superstar Shake-up bejelentésétől számítva mindenki tényként közölte, hogy a Phenomenal One átkerül a RAW-ra.

Styles-t mindez nagyon dühítette, ugyanis gyűlöli, amikor az emberek tisztában vannak vele, hogy mi van folyamatban a bizniszben, aminek egyébként véleménye szerint az a rendeltetésszerű dolga, hogy meglepjen bennünket, nem pedig az, hogy leolvassuk az internetről, ami éppen készülőben van. AJ burkoltan arra is tett utalást, hogy valaki(k) a WWE irodájából szivárogtat(nak) információkat egyes portáloknak, így az ex-világbajnok szerint néhány személynek tudnia kellene tartani a száját.

AJ a Shake-up előtt egy héttel kijelentette Shane-nek, hogy nem áll szándékában elhagyni a helyet, amit saját maga formálta azzá, ami. Nem is került sehova, továbbra is a kékek táborát erősíti, és a Backlash-en kihívja majd Kevin Owens-t a United States Bajnoki címért.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s