RAW Preview május 8. – Az európai turné kellős közepén

Rendhagyó, tapingelt RAW következik a londoni O2 arénából. Mindenekelőtt felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy ha holnap spoilermentesen akarjátok figyelni a történteket – vigyázzatok a facebook-on azokkal a külföldi portálokkal, melyek live coverage formában tudosítanak a heti adásokról. Ezekben az esetekben ugyanis már este nyolc órától nyomon követhető lesz, hogy mi zajlik a brit fővárosban.

Miz újra övközelben 

Igazi kavalkád volt a múlt heti főesemény. Bálor, Rollins, valamint Miz az első számú kihívó jogáért csapott össze. Seth-et Joe, Bálor-t pedig Wyatt intézte el, így Mizanin nevető harmadikként bevonszolta magát a célba, ismét kiharcolva a lehetőséget a Dean Ambrose által birtokolt IC Bajnoki övre.. A két rivális csatája szinte borítékolható az Extreme Rules-ra, ami előtt Miz-nek mindenképp jól jönne némi lendület és magabiztosság a címvédővel szemben, ugyanis az elmúlt hetekben rendre padlót fogott mikor találkoztak.

Mit lép Angle? 

Nehéz helyzetben a GM. Egy hete elmondta, hogy hamarosan válaszokkal szolgál Reigns és Strowman riválizálását illetően. Ember legyen a talpán, aki megállítja őket ha egymás közelébe kerülnek, így Kurt-nek okos döntést kell hozni, lehetőleg olyat, amivel mindenki jól jár. Valószínűleg hamarosan kiírásra kerül a felek harmadik meccse az Extreme Rules-ra, ahol immár stipuval megfűszerezett csatára van kilátás. Azt nem tudni, hogy Roman és Braun feltűnik-e az adáson. Az európai turnén ott vannak, folyamatosan Tables meccseket nyomnak, miközben sellingelik a sztori szerinti sérüléseket. Mondjuk nem ártana ha jönnének, hisz világbajnok hiányában jelenleg övék a brand top sztorija.

Stephanie színre lép? 

Szorosan kapcsolódhat az előző részhez, ami egyúttal befolyásolhatja Angle döntését – akár. Stephanie McMahon a RAW Főirányítója jó pár hete nem látható a tévés adásokon, ugyanis a WM-es asztal spot azért volt hivatott, hogy kiírhassák ők egy kisebb időre. Ma viszont az adás helyszínére utazott Londonba, ahol megjelent egy délelőtti sajtóeseményen. Mindez persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a jelenleg futó sztorivonalakba is bekapcsolódik, de jó esély mutatkozik rá. Érdekes nézőpontokat tartogathat a jövő, valamint, hogy Foley után mennyire lesz a hölgynek könnyű dolga egy az elődjénél határozattabb személlyel.

Goddess mindenek felett 

Volt egy Királynő, most van egy Istennő. Alexa Bliss a RAW Női divíziójának csúcsán, vállán a Bajnoki övvel. Lendülete egyelőre kitart, övnyerését követően – egy hete újra pinnelte Bayley-t a 8 fős Tag meccsen. A kihívó kérdése azonban továbbra is megválaszolásra vár. Kaphat egy az egy elleni visszavágót Bayley, de képbe kerülhet Sasha és Mickie is, akiket szintén bekóstolt Alexa a legutóbbi “koronázás” során. Pletykák szerint Sasha következik a sorban, de ezt egyelőre nagyon korai volna kijelenteni.

Turmoil a kihívó jogért 

Angle meglehetősen rövidre zárta azt a témakört, ami a Tag Team divíziót illeti. Hiába Sheamus és Cesaro egyértelmű üzenete, nem kapnak azonnali visszavágót. Helyette minden csapat megkapja a sanszot, hogy kiharcolja a címmeccset Hardyék ellen. Persze a Professional Warriors így is torony magas favorit, hisz az a logikus, hogy ha a megkezdett, majd folytatott viszály újabb ütközethez vezet az Extreme Rules-on.

Törlesztésre törlesztés a válasz 

Rollins azt hitte, vége. Azt hitte, hogy lezárhatja a Joe nevével fémjelzett fejezetet azt követően, hogy a Payback-en legyőzte őt. Igen ám, csakhogy Joe-t egyáltalán nem olyan fából faragták, hogy egy vereségtől, és pláne nem egy ilyen hajszálon múlt vereségtől meghátráljon.. Megfosztotta hát Seth-et az IC Bajnoki öv elnyerésének lehetőségétől, ami egyértelműen következményként vonja maga után az újabb meccsüket az Extreme Rules-ra. Hamarosan meglátjuk, hogy milyen irányt vesz Londonban a történet.

Tisztítótűz 

Bray Wyatt lecsapott Finn Bálor-ra, aki ennek következtében elveszítette veretlenségét a Main Roster-en. Bray úgy véli, hogy Finn a gonosz, akitől meg kell tisztítani a RAW-ot. Ma este újabb válaszokat kaphatunk Wyatt-től, és talán reakciókat Bálor-tól. Hamarosan feltámadhat a Demon King, elszabadulhat a pokol. Izgalmas szegmensekre van kilátás a következő hetekben, reméljük, hogy igazolják majd a srácok a várakozásokat.

Holnap reggel a szokásos ütemben, Összefoglaló.

Egy gondolat a(z) “RAW Preview május 8. – Az európai turné kellős közepén” című bejegyzésnél

  1. Tag-team szegmens totál felesleges úgyis tudjuk, hogy a Club és Enzoék egymást fogják kioltani, Sheamusék pedig megeszik a két squash csapatot. Egyébként a jövő hét után ismét egy jó kis Raw jöhet Stephanie-Angle “újratalálkozása”, Rollins-Joe, Bray-Wyatt ezek mind jónak ígérkeznek.

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s