Miz hetedszer, vagy továbbra is Ambrose? – címmérkőzés a jövő heti RAW-on

A tegnap esti adás közben bejelentésre került, hogy Miz jövő héten kapja meg lehetőségét az IC Bajnoki öv megszerzésére Dean-nel szemben.

A MoneyMaker az idei év elején kényszerült leszorulni a trónról Ambrose által, a Lunatic uralma pedig azóta is töretlen. A Shake-up okozta kavalkáddal mindketten a hétfő esti show-ra kerültek, és az eltelt időben rendre konfrontációba keveredtek. Nyolc napja Miz megnyert egy Triple Threat küzdelmet Bálor és Rollins ellen, amivel újabb title shot-ot biztosított magának. A vezetésnek hála – hamarosan meg is kapja.

Vajon hetedszer is IC Bajnokká válik, vagy Ambrose megvédi a címet?

5 című bejegyzés “Miz hetedszer, vagy továbbra is Ambrose? – címmérkőzés a jövő heti RAW-on” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Eleve a Lone Wolf-nal kellene, hogy legyen az ov, dehat…… igy mar kisse unalmas a helyzet. Igy hidegen hagy hogy epp kinyeri a harcot.

    Kedvelés

  2. Szzerintem Mizanin viszi, majd PPV-n visszajön, habár ami mostanában van…Annak más is lehet a vége, de nagyon nagy vicc ez az egyetlen “elérhető” öv a Piros oldalon….ViccLeznár 😀

    Kedvelés

  3. Jó eséllyel csalással nyeri, és a PPV-n jön a visszavágó, ahol megtartja (szintén csalással,vagy DQ, count out, stb-vel).

    Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s