Strowman sérülése alapjaiban változtathatja meg a harcállásokat

A hétfő esti RAW-on, Braun Strowman felkötött karral jelent meg. Ez merőben eltért a WWE-től megadott sérüléstől, amit a Payback-en szedett össze, és ami csak a történet része volt.

Braun a ma egy hete kezdődött európai turné minden addigi – 5 – állomásán Tables meccset vívott Roman Reigns ellen. Nem voltak hosszú csaták, minden esetben maximum pár perc, és minden esetben ugyanúgy ért véget: Roman keresztül spearelte őt egy asztalon. Vasárnap este Liverpool-ban kicsit rosszabbul jött ki a lépés, itt szedhette össze Strowman a könyöksérülést. A tévés adásokról ki kellett írni, így szabott rá méretes zakót Reigns a legutóbbi RAW-on. Az elsődleges jelentések szerint műtét, és 4-8 hét kihagyás vár a Monster Among Men-re.

Ez pedig mondanunk se kell, hogy mindent megváltoztat.
Braun visszautazott az Egyesült Államokba, az európai turné hátralévő részében pedig Reigns váltja Bálor-t Rollins oldalán a Joe és Wyatt elleni Tag Team küzdelmekben, mint ahogy tegnap este is történt Lille-ben.

Talán Braun kiesése miatt nem folytatódott Wyatt és Bálor viszálya, és talán ezért meccselt hétfőn PPV kaliberben Rollins és Joe. Hogy mi a B terv, arról halvány fogalmunk sincs. Ha Strowman kihagyni kényszerül az Extreme Rules-t, Reigns-nek ellenfél kell. A CageSide szerint Wyatt ugrik be feud társként míg Strowman felépül, az Observer-ben pedig az hangzott el, hogy egy mini-tornát rendeznek majd azért, hogy eldőljön ki lesz Lesnar ellenfele a Great Balls Of Fire PPV rendezvényen július 9-én.

Az mindenekfelett tiszta, hogy Reigns nem kap egy az egy elleni meccset Lesnar ellen egy olyan PPV-n, mint a Great Balls of Fire. Ennek függvényében jöhet akár egy többszemélyes címmeccs, vagy jöhet egy az egyben Bálor, aki mint azt mindannyian jól tudjuk – gyakorlatilag sosem veszítette el a Universal Bajnoki övet, és aki már a múlt heti RAW-on is jelezte szándékait a Beast-et illetően.
Tegnapi posztunkban arról kérdeztünk Titeket, hogy ki következzen a kihívói státuszban. Strowman torony magasan nyert, így a szóban forgó sérülésnek biztosan nem örültök. Mögötte viszont szoros volt a “verseny”, Bálor, Reigns, Rollins sorrendben. Mindazonáltal nem biztos, hogy emberünk sokkal rosszabbul járt. Reigns-t így is, úgy is megveri majd a feud záró meccsen, utána pedig egyel később – sokkalta komolyabb és nagyobb presztízsnek örvendő gálán, a SummerSlam-en kaphatja meg Lesnar-t, immár győzelmi esélyekkel megspékelve.

Kíváncsian várjuk, hogy miképp alakulnak a dolgok Strowman távollétében.

4 című bejegyzés “Strowman sérülése alapjaiban változtathatja meg a harcállásokat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Számomra majdnem tökmindegy kinél lenne jobb helyen “A láthatlan Bajnoknál” mind2 jobb…. Orbitális vicc az egész Lesnar bajnoki sztori…

  Kedvelés

 2. Én egyáltalán nem örülnék, ha Strowman megverné Reigns. De fordítva sem. Ennek eldöntetlennek kell maradnia. Aztán valahogyan Strowman megverhetné Lesnart. Csalással, máshogyan ez nem fér bele. Aztán valamikor jövőre, egy RR-en vagy valahol Reigns elvenné Strowmantől az övet. A VM-en pedig jöhetne egy fatal 5 vagy 5 way a címért.

  Kedvelés

 3. Strowman megerdemelne egy ovet, vagy legalabbis egy gyozelmet Lesnar ellen.
  Kar hogy Reings-t nem dongolte a foldbe, a kihagyas pedig senkinek nem tesz jot.
  Balor-nak kellene megverni Roman-t, majd mehet Lesnar ellen ahol veszit, es Strowman meg levadassza a Vadat.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s