Hype az érem egyik oldaláról egy esetleges dream meccshez

Cathy Kelley vezérletével tegnap is feldobott egy kisebb videót Youtube csatornájára a WWE. Az egy perces anyagban Cena és Reigns “szócsatáját” mutatták be, ami jelen esetben a gyúrásra, és az abból fakadó csipkelődésre alapozott.

Ezt követően két Twitter megjegyzést emeltek ki a kalapból, persze mindkét esetben pozitívat, és mindkét esetben olyat, melyekben a billentyűzetet ragadók kifejezték érdeklődésüket egy esetleges mérkőzésnek a felek között.. Ez viszont csak az érem egyik oldala – ahogy a címben is említettem. A WWE Univerzum természetesen nagyon megosztó ebben a témakörben, és talán kijelenthetjük, hogy a többség nem kíváncsi a szervezet két Goldben Boy-jának küzdelmére.
Reigns és Cena a múltban már többször is összeakadt, a legemlékezetesebb mindközül egyértelműen a 2014-es Battleground, ahol a Cenation vezetője a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki övet tette kockára egy Fatal 4 Way során, aminek Roman is részese volt.

Annak a bizonyos dream és egyben money meccsnek egyre kevesebb a valószínűsége, ugyanakkor nem elképzelhetetlen, hogy a jövőben valamelyik WrestleMania-n a szemünk elé táruljon.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s