RAW Preview május 15. – Címmérkőzés a hét nyitányán

Az európai turné végeztével újra az Egyesült Államokban, azon belül is Newark-ból jelentkezik a RAW legújabb epizódja. Nem gyenge hétnek nézünk elébe, hisz ne feledjük, hogy a holnapi SmackDown-t a szombati TakeOver, valamint a vasárnapi Backlash követi majd.

Tisztázódik a kihívói kérdés?

Braun Strowman sérülése alaposan átírhatja a terveket. A Monster Among Men valószínűleg júliusig kiesett, így a tervezett ütemben lőttek a Reigns elleni feud záró meccsének, és a Lesnar elleni Great Balls Of Fire title shot-jának is. Valakinek helyettesíteni kell Braun-t, így lassan időszerűvé válik a kérdés megválaszolása, ugyanis nem egy későbbi viszályt ütemezhet át a döntés.. Bálor sztorija Wyatt-tel úgy néz ki mellékvágányra került, ennek tükrében a WWE első Universal Bajnoka nagy esélyesnek tűnik a Beast elleni csatára, de nem szabad megfeledkezni Seth Rollins-ról, Wyatt-ről, vagy épp Roman Reigns-ről sem.

Bayley, vagy nem Bayley? 

Továbbra sem biztos, ugyanakkor picit egyértelműbb az, hogy ki lesz Alexa Bliss ellenfele az Extreme Rules-on. Az elmúlt két hét alibizásai után Bayley tűnik a befutónak, hisz Mickie-t elterelték Nia irányába, Sasha pedig Alicia-val kezdett valami feud félébe. Persze, Bliss-nek közben Jax-szel is meggyűlhet a baja. Nia lehetőséget akar az övre, Alexa pedig egyelőre úgy bújt ki a történet alól, hogy nincs a közelben Angle, akivel mindezt tisztázni lehetne. Több fontról érheti támadás a címvédőt, és Nia sem lesz mindig ott, hogy megmentse őt.

ÉBRESZTŐ Seth! 

Rollins számára különleges lesz a ma este. Ebben az arénában tért vissza tavaly, és pedigreeztette Roman Reigns-t az Extreme Rules főmeccsét követően.. Most egy hasonlóan komoly feladat előtt áll: meg kell fékeznie Joe-t, akit szemmel-láthatóan csak elszántabbá és kíméletlenebbé tett a Payback-en elszenvedett vereség. Egy hete DQ-val győzte le Rollins-t, majd elaltatta a Clutch-ban. A közelgő PPV egyik legkomolyabb meccse lehet az övék, stipuval fűszerezve.

Továbbra is Ambrose, vagy Miz hetedik alkalommal? 

Talán megkapják az adás főmeccsét. Lényegében december óta tartó rivalizálásuk újabb fejezete következik. Ambrose januárban hódította el Mizanin ellen a Bajnoki címet, amit azóta is őriz. A Shake-up után ismét egy sztoriba keveredtek, Dean pedig rendre padlóztatta a hatszoros Bajnokot. Miz egészen múlt hétig visszavágni sem volt képes, ekkor azonban az adás végén megagyalta kicsit a már amúgy is lestrapált Ambrose-t. Nehéz megtippelni az végeredményt, egy hajszállal mintha Dean volna az esélyesebb fél.

Láthatjuk továbbá Hardyék és a Professional Warriors történetének folytatását, valamint a CW öv körül egyre jobban kirajzolódó Triple Threat vonalát is.

Holnap reggel érkezünk az Összefoglalóval.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s