Hajlandó egymilliónál is többet kínálni a 5 Star Wrestling CM Punk-nak a visszatérésért

Dan Hinkles nem adja fel, sőt; növeli a tétet. Az egészen egyértelmű, hogy bármire képes Punk megszerzéséért. A brit promóció vezére nemrég a Pancakes and Powerslams Show kiadásában vázolta terveit a jövőt illetően.

Sose láttam Punk UFC-s szerződését. Amit tudunk, hogy már volt egy meccse. Tudjuk továbbá azt is, hogy egy több küzdelemről szóló megállapodás része. Láttuk ahogy Dana kijön, majd azt mondja, hogy Punk soha többet nem harcol a UFC-ben, valamint láthattuk, hogy Punk azt mondja szeretne küzdeni. Amit sugallni szeretnék, hogy amennyiben Conor McGregor a UFC könnyűsúlyú bajnoka elmehet bokszolni Floyd Mayweather-rel, CM Punk mi a francért ne birkózhatna egymillió dollárért. Ha CM Punk visszatérne a professzionális birkózáshoz, az egy nagyszerű és ikonikus pillanat lehetne, ami valóban megindíthatná a tényleges visszatérést. Visszamehetne a WWE-be, és egy vagyont fizetnének neki, sokkal többet, mint amit mi valaha is ajánlani tudnánk. De eljöhet hozzánk, és ténylegesen beindíthat valamit. Eljöhet, hogy az a fickó legyen, aki a legmagasabb szintre emeli ezt a szervezetet.

Hinkles elsődleges célja, hogy tárgyaljon Dana-val arról; engedje szerepelni harcosát a 5 Star Wrestling-ben. Mitöbb arra is készen áll, hogy többet kínáljon Punk-nak, mint az eredeti egymillió dollár.

Egy gondolat a(z) “Hajlandó egymilliónál is többet kínálni a 5 Star Wrestling CM Punk-nak a visszatérésért” című bejegyzésnél

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s