Megjelent Jinder Mahal első hivatalos merch terméke

Pár napja egy kisebb facebook posztban megosztottuk olvasóinkkal, hogy Jinder Mahal a Modern Era első olyan WWE Bajnoka, aki nem rendelkezik merchandise termékkel. Nos, a képlet meglehetősen gyorsan – már a tegnapi napon változott.

A vasárnap – main roster-es – karrierje 80. győzelmét arató Mahal megkapta első hivatalos merch termékét, amihez természetesen hatalmas reményeket fűz a szervezet. Főként az indiai vonalon.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az eladási mutatók mennyiben határozzák majd meg a Maharaja uralmát. Ha nem jön a várt hatás – ami azt jelenti, hogy a terjeszkedési vonalon nem viszik mint a cukrot – könnyen lehet akár tiszavirág életű is Jinder első világbajnoki regnálása. Bár erre kevés esély mutatkozik, hisz szeptemberben Indiába látogat a WWE egy kisebb turné kedvéért. Utóbbi tehát azt jelenti, hogy Mahal túlélné az Orton elleni visszavágót, címet védene a Battleground-on, majd a SummerSlam-en, mindeközben pedig a Money in the Bank táska tulajdonosa sem foszthatná meg őt koronájától.

Első komolyabb próbatétele június 18-án érkezik el, amikor is a MITB PPV-n Randy Orton-nal szemben teszi kockára a WWE legnemesebb övét.

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s