Tavaly történelmet írt, és idén is nagy tettet vihet véghez – mire megy az Extreme Rules-on The Miz?

A jövő vasárnap megrendezésre kerülő Extreme Rules-on The Miz kihívja majd Dean Ambrose-t az Interkontinentális Bajnoki övért. Az övért, mellyel tavaly történelmet írt, és az övért, melynek elérésével idén szintén nagy tettet vihez véghez.

20160522_ER_1920x1080_Fatal_4_Way--3a98974f073a6a0f78ac67d5948a5609Tavaly – Miz Interkotinentális Bajnokként mehetett az Extreme Rules-ra. Pokolian nehéz volt a dolga, hisz egy Fatal 4 Way során kellett helytállnia Zayn, Cesaro, valamint Owens ellen. Szemfüles módon végül győzött, ezzel pedig a történelem első olyan IC Bajnokává avanzsált, aki sikeresen védte meg a nagy presztízsű övet a PPV-n.

087_RAW_05162016ca_0944--f729823d57f4409db3ca9a36e8f56bbbJúnius 4-én kihívóként lép majd szorítóba, és a Bajnoki öv visszaszerzése egyben azt is jelentené, hogy megtöri Dean Ambrose Extreme Rules streak-jét. A Lunatic Fringe minden eddigi fellépését sikerrel abszolválta; 2013-ban Kofi Kingston-t győzte le a United States Bajnoki címért, 2014-ben a Shield tagjaként verték az Evolution-t, 2015-ben Luke Harper-t nullázta egy Chicago Street Fight során, tavaly pedig Chris Jericho-t fektette két vállra a WWE első Asylum meccsén.

20170508_raw_vid_mizdean--f21cd99331e35ed467b709346f51168e
Ambrose-nak vigyázni kell, különben tálcán nyújthat mindent riválisának

dean-ambrose-maryse-the-miz-wwe-raw-april-17-2017A MoneyMaker dolga meglehetősen egyszerű. Az öv elnyeréséhez nincs szüksége se pinfall-ra, se submission-re. A kikötés értelmében – Dean Ambrose bukja a címet, amennyiben a mérkőzés vezető diszkvalifikálja őt. Miz taktikája innentől adja magát; minden tőle telhető eszközzel azon lesz, hogy provokációjának hála Ambrose valami olyat tegyen a spori szeme láttára, hogy ezért a célnak megfelelő szankció kerüljön kiosztásra.

Hogy melyik Szupersztár üti meg a Jackpotot, kiderül holnaphoz egy hétre.

3 című bejegyzés “Tavaly történelmet írt, és idén is nagy tettet vihet véghez – mire megy az Extreme Rules-on The Miz?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyik legmegosztóbb karakter az egész rosteren, de tavaly amikor rádobta a pipe bombot az az elmenekülő Bryanre, ott valami megváltozott. Olyan promokat, olyan meccseket rakott le az SD-n, hogy az eszméletlen megpróbálta még Zigglert is újra overré tenni, majd Ambrose ellen végül megint elbukva az övet új vizekre evezett (habár nagyon bánom, hogy nem lett egy Bryan elleni meccs, de ami késik nem múlik). Úgy nézett ki a Shake Up előtt vele gyakorolhat majd Nakamura beszélni legalább megtanította volna a japánt, de aztán nagyon gyorsan újra ráuszították Ambrosera és bár féltettem sokukat, hogy Reigns és Lesnar miatt a Rawn most nem lehet overré válni ő megint azzá fog válni, mert az interconti öv az megint rajta lesz jövő vasárnaptól hiszen egy újabb hosszú uralkodás simán benne van megint ami megint emelhet a nívóján.

  Kedvelés

 2. Mióta debütált Miz azóta követem és az egyik legjobb bármibe képes maximálisan teljesíteni de még azon is túl. Remélem megnyeri IC övet de ha nem is remélem adnak neki valami más szerepet mert az egyik top karakter.

  Kedvelik 1 személy

 3. Miz volt az utóbbi évek leghitelesebb ic bajnoka.
  Aj Styles mellett ő volt az aki a hátán vitte az egész sd-t végre oly sok év után az emberek elhitték, hogy van jelentősége az övnek, ha main cardban ne is de egy miz lesz a legnagyobb ic bajnok, szerintem jericho rekordját is be fogja állítani 10. vagy akár egy 11. bajnoki futással.

  Kedvelés

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s