Mi így látjuk a kihívók esélyeit a Fatal 5 Way-t illetően

Mához egy hétre Extreme Rules, melynek főmeccsén a RAW legjobbjai közül lépnek majd ringbe öten, hogy végül eldőljön kinek nyílik lehetősége szembenézni a regnáló Universal Bajnok Brock Lesnar-ral a Great Balls Of Fire PPV-n.

5. Roman Reigns 

Nem azért ő az ötödik, mert annyira esélytlennek gondoljuk. Egész egyszerűen maga a párosítás, és jelen esetben egy WrestleMania main event visszavágója túl nagy kaliber ahhoz, hogy megtörténjen egy olyan PPV-n, mint a GoF. Nem hisszük, hogy Strowman sérülése annyira átírta volna a helyzetet, hogy meglépik ezt a csatát, ami egyébként pletykák szerint továbbra is kőbe van vésve a WM 34-re.

4. Samoa Joe 

Joe az egyedüli, akire semmit sem tennénk. Részben a még lezárásra váró Rollins feud miatt, részben pedig azért mert belegondolva a párosításba egyáltalán nem érezzük azt, hogy ennek júliusban meg kell történni. Joe felbukkanása Lesnar közelében szerintünk egy esetben opció, de erről picivel később.

3. Bray Wyatt 

Wyatt az elmúlt hetekben többször is említést tett Lesnar-ra a promókban, valamilyen – mondhatjuk nyugodtan – minimális szinten megágyazva egy későbbi összecsapásnak. Mindez elég volt arra, hogy a harmadik helyre soroljuk be őt. A Bálor-ral megkezdett sztorija hamarosan folytatódni fog, így ő gyakorlatilag ugyanabban a cipőben jár, mint Joe.

2. Seth Rollins

Győzelem a WrestleMania-n, győzelem a Payback-en. Elméletileg semmi sem tántoríthatja el attól, hogy kihívóvá váljon. Nyíltan kijelentette: akarja a szörnyeteget, s vele együtt a világbajnoki övet. Érdekes volna 2015-ös meccsükhöz képes fordított szerepkörben látni őket, hogy mire megy Rollins face-ként Lesnar ellen. Simán játszik az a variáció, hogy létrejön az összecsapás, amit aztán – nagyon lényeges módon – nem tisztán, hanem Joe beavatkozása miatt veszít el. Karaktere sem sérül, és egyúttal felhúzzák a Joe elleni feudzáró alapjait a Great Balls Of Fire-re.

1. Finn Bálor 

Már-már adja magát, hogy az lesz a kihívó, aki voltaképp el sem veszítette az övet, ami most Lesnar-on lóg. Finn Bálor továbbra is vár a visszavágóra, amiért minden jel szerint bizony kőkeményen meg kell harcolnia. A shot-ot megkaphatja Lesnar ellen, de győzelmi esélye neki se lenne több, mint Rollins-nak. Egy az egyben hasonló forgatókönyv lebeg a szemünk előtt, csak épp nem Joe hanem Wyatt jönne bezavarni. Heyman legutóbb egyértelműen Bálor tudtára adta, hogy őt akarják ellenfélként a Great Balls Of Fire-re. Hogy teljesül-e Heyman-ék kívánsága, az hét nap múlva kiderül.

Várakozásunk: Finn Bálor győz a Coup de Grace-szel, mégpedig Wyatt-et pinnelve. 

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s