Akár már kedd este visszatérhet John Cena

Filmes elfgolaltságai miatt a WrestleMania 33 óta nem láthattuk John Cena-t. A WWE Franchise Player-je konkrétan csak a július 4-én esedékes epizódra van hirdetve, nemrég posztolt Twitter bejegyzése viszont megnyithat egy kiskaput a hamarabbi érkezésre.

Korábban már szó volt róla, hogy a botrányosan gyenge nézettségi adatok miatt egyszer-kétszer megjelentetik Cena-t a full time visszatérés előtt. Ez továbbra is a pakli tartozéka, pláne ha a soros heti adások ma és holnap picit a Memorial Day köré épülnek majd. A Money In The Bank alakuló kártyáját elnézve nemsok szerepköre lehet, hacsak nem ő az a személy – ha lesz ilyen egyáltalán -, akit hetedikként pakolnak a táskáért zajló létrameccsbe.

Twitter üzenetében jelezte, hogy jelenlegi projektjének utolsó simításait követően a már hosszú ideje esedékes hazatérés következik a WWE-be, mely éppenséggel pont Atlanta-ban állomásik kedd este a SmackDown-nal. Cena berakása a létrameccsbe hosszútávon annyiból lehetne kifizetődő, ha valamelyik szintén abban lévő Szupersztárral vívná a nyári programját, ami majd a SummerSlam-be torkollik. Ez lehet Corbin, lehet Nakamura – kérdés kivel számolnak jobban és fontosabb szerepben az elkövetkező időszakra.

Mi következhet?

Nagyon halványan azt is vázolhatjuk, hogy célba veszi a 17. világbajnoki regnálást. Lehetne-e erre jobb alkalmat találni? Keresve sem. Jinder Mahal jelenlegi ámokfutása annyira ingatag a többség szemében, hogy talán még Cena-t is jobban viselnék egy újabb, s vélhetően utolsó bajnoki futás során, amivel végérvényesen átveszi a vezetést az örökranglistán Ric Flair-től. Hogy a Mahal kontra Cena párosításnak mennyi valóságalapja van, nos hát igazából semmi azon kívül, hogy a Maharaja számtalanszor világgá kürtölte, hogy Cena-t akarja legközelebb két vállra fektetni.

Mindent egybevetve azt tűnik a legvalószínűbbnek, hogy valamelyik feltörekvő fiatalt segíti majd egy szinttel feljebb lépni. Közeleg a SummerSlam, s vele együtt az átok. Cena utoljára 10 évvel ezelőtt nyert egyéni mérkőzést a nyár legnagyobb gáláján. Akkor Orton-t verte a WWE Bajnoki övért.

2 című bejegyzés “Akár már kedd este visszatérhet John Cena” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Vélemény?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s